UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам терміново матрас double Район даунтаун Завжди використовувавсь в захисному чохлі
-
Там айкос, ключи от бэхи и айфон
-
Beauty Salon looking for full time and part time nail and beauty technician with minimum 2 years experience in: • Regular / Shellac Manicures • Nail Art and Designs • Gel Nails Manicure and Pedicure • Gel overlay • Gel Nail Set • Gel Refills • Waxing • Eyelash extension • Facials Convenient location with good transit. If interested, please submit resume to [email protected]
-
Доброго дня, якщо є ін'єкційний косметолог, прошу відгукнутися в лс
-
Chrysler 200 / 2.4 двигатель 2013 Авто в хорошем состоянии. Приемлемый расход топлива Дешевая страховка на авто Трещина на лобовом Кондиционер работает Подогрев сидений, подогрев зеркал, круиз контроль, кондиционер, дистанционный запуск. Пробег 228к Цена 5800$
-
Я як в Січні прилетів то теж дали ворк перміт на три роки з дати прибуття. І особливо нічого не питали/дивилися. Лише кілька формальних запитань і все. Але поки там був і чекав у черзі то забрали валізу з видачі, довелося до кімнати з загубленим йти. Коли декларацію намагався підписати то викатило помилку, повідомив Інспектора і все норм було
-
В мене перестала працювати декілька днів тому. Кажуть що проблеми з провадером що працює з Водафоном - Telus. Але що саме і коли виправлять - не знаю. Пробую найти інформацію, наразі без результатів
-
Привіт Шукаю роботу , на part або Full time. Про себе : 28 р, в Канаді з березня , тому досвіду роботи нема особливого тут , крім клінінгу 😊Але шукаю будь-яку роботу. В мене не багато надій знайти роботу через цю групу , але мій чоловік так знайшов свою першу роботу , тому можливо пощастить 👌