UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я хочу получить бонус 100 USDT! Сможете мне помочь? Вы также можете принять участие! #FortuneWheel #Bitget www.bitget.com/ru/referral/register?clacCode=KMT2P4D5&from=%2Fru%2Fevents%2Fturntable&source=events&utmSource=Luckydraw
-
Все для прибирання 20$ Зарядки і перехідник 10$ 📍Northland Dr Nw
-
Продам Jeep Grand Cherokee 2012р 3.6 4x4 Пробіг 325000 Стан дуже хороший, в повному заряді:с підігрівами, електросидіння, панорама, крута саундсистема, парктроніки, камера. 2х зонний клімат. Працює ідеально. 2 комплекти коліс. Машинка з душею, дуже гарно їде, дуже комфортна і мʼяка. Кращого стану не знайдете за такі гроші, гарантую. ‼️‼️Обмін також цікавить. З моєю доплатою‼️‼️‼️ Ціна 8000 на продаж. 💰. Торг присутній. Продаж не терміновий.
-
Чи може хтось підказати недороге житло на перший час (орієнтовно це два тижні) ?
-
Продам Cybex Balios s lux 2023 з автокріслом Cybex Anton 2 sensor safe Куплялось нове в toy’s your us Canada в магазині все йшло Окремо прогулочний візок, автокрісло На ці товари в мене є чеки коробки та все що йшло в комплекті. Можу скинути фотографії у пп, а також можна прийти подивитися! Ціна 800са за повний комплект Або окремо автокрісло 250са, прогулка 550са
-
Потому что ты дичь несешь Обвинение жертвы никогда не было нормальным. Ты можешь все свои вещи держать в карманах, но к тебе все равно могут докопаться и потребовать вывернуть карманы, сумку Твой совет - самый дебильный, который я когда-либо видела. Но настолько типичный для тех, кто в любой ситуации обвиняет жертву
-
Продам в связи с переездом: 1) ролики мужские размер 44, 30$ 2) термосы 10$, 5$, 5$ 3) надверный турник 20$ 4) тостер 15$ 5) массажная накладка на кресло - 30$ 6) все, что на фото по мелочи - цена договорная Район NW, но можем подвезти ближе к центру или в Эйрдри