UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброй ночи 🌙 ..начальница хоче найняти додаткового housekeeping персоналу, який працює за викликом будь ласка, дайте мені знати, якщо хтось зацікавлений працювати з 9 до 4:30 part time / on call також надішліть мені своє ім'я + "вільні дати" та контактний телефон Дякую Дарина 39 Ave Ctrain Amenida Residences maps.app.goo.gl/eL8US7XMYKjVn1o46?g_st=ic
-
Не дівчата, але написав в особисті 😄
-
Досі дивитесь рілси та тіктоки з англійськими фразами, щоб вивчити мову, але не знаєте як їх вживати? Знаєте багато слів, але боїтесь розмовляти? Я знаю, як це виправити 🤩😎 Привіт! Мене звуть Мар'яна, я репетитор англійської мови. Уже понад два роки навчаю дорослих та діток, показуючи, що англійська - це легко. 🥳 Тому якщо Ви мрієте вільно спілкуватися англійською, то пропоную розпочати цей шлях разом зі мною на безкоштовному онлайн-уроці!📚🎉 Гарантую цікавий та ефективний підхід до навчання, а також сучасні матеріали. Всього за 2500 гривень на місяць ви отримаєте 8 індивідуальних занять, які допоможуть прокачати вашу англійську, або ж почати вивчення з нуля. 👩🏼🏫📚 Приєднуйтесь, і нехай англійська стане вашим новим улюбленим інструментом для відкриття нових горизонтів! 🌍✨ За детальнішою інформацією сюди 💌 @englsh_mariana
-
Какая у вас собака ?
-
Мы везли амстафа 44 кг поездом в тамбуре по Польше
-
Ну или поездом
-
Надо звонить в авиакомпанию и спрашивать возьмут ли собаку .
-
Варшава Париж будет маленький самолет .
-
У нас тоже было . Пробуйте убирайте по 1 продукту и смотрите чешутся или нет . У нас было на курицу . Перерос с возрастом . Почти все корма с курицей попробуйте взять без и понаблюдать .
-
Думаю все авиакомпании кроме лауреатов
-
KLM 100%
-
Сейчас открою приложение посмотрю какие ещё летают туда
-
Варшава Париж lot польские авиалинии перевозят животных больших и маленьких