UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня Впевнений, що хтось зтикався з таким Працював в Україні в ІТ компанії Коли подавався на візу, вказував, що Self-employed(ФОП), але є референс з моїм досвідом від моєї компанії, зареєстрованої на Кіпрі Якщо його подати, треба якось пояснювати, чому з Кіпру і яким чином я був ФОПом?
-
Всем привет) Ищу репетитора Английского для разговорной практики😀 Пожалуйста напишите мне😉
-
Два барных стула . С подушками . Высота 74 см . 40$ за два
-
Привіт! Може хтось знає де краще / вигідніше взяти авто в оренду?
-
Могу порекомендовать клинику ExpressionsDental , находится на NW , я тут работаю на рецепции, хорошие специалисты, работаем с бенефитами , в том числе и с теми что выдали сейчас украинцам . Если есть проблемы с английским я всегда помогу перевести. Обращайтесь ☺️
-
В компанії, в якій я працюю, зараз є 3 вакансії клінера Місце роботи: Кенмор Обов’язки клінера: Якісно та швидко рибирати 2-3 2-кімнатних номери на день в готельних номерах по типу Airbnb Що пропонує компанія: •Зп 17$ на годину на старт •Офіційне працевлаштування ⚠️ВИМОГИ: Англійська на мінімальному рівні, щоб хоча б розуміти що від вас хочуть. Стабільно 7 годин на день, графік 5 днів на тиждень. Довозка від компанії є, безкоштовна. За усіма питаннями пишіть на вотсап: +1 (587) 579-3121 #вакансія #робота
-
Привіт! Може хтось знає де краще / вигідніше взяти авто в оренду?
-
Чи може хто підказати, для запису на ці курси просто достатньо придбати квиток на сайті ? І це курси для тих, хто тільки починає вивчати мову чи все-таки Intemediate, як зазначено на квитку? Буду дуже вдячна за відповідь!
-
Фамилию абьюзил, очевидно же