UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Гайз, не пишіть. Люди ділилися, що це популярна схема скаму.
-
Привіт, працюю у warehouse з refunds Costco в основному, багато нових речей, котрі можуть навіть бути не відкриті, або тупі люди не вміють вмикати чи все підключити, чи раз два користуються та здають обратно і це приходе до нас. То ж такі речі з гарною знижкою, дивлячись на стан, я можу пошукати для вас та пропонувати. Якщо що, пишіть :)
-
Привіт! Мене звати Вікторія, і я представляю українську онлайн Академію дитячого розвитку EVOKIDS. У нас є чудова новина – ми запускаємо безкоштовний пробний онлайн-семінар для дітей! Ваші діти годинами дивляться YouTube і TikTok? 📲 Замість цього подаруйте їм можливість навчитися корисним навичкам на наших захоплюючих заняттях! 💻 Курси охоплюють такі теми: 📚Soft Skills: (8-16 років) 🪙Лідерство 📩Комунікація 📈Фінансова грамотність: (8-16 років) 💰Можливості грошей 💼Основи фінансового успіху На наших заняттях ми створюємо дружню і підтримуючу атмосферу, де діти можуть розвиватися і здобувати важливі навички для майбутнього. 📝 Для запису просто відпишіть "+", або напишіть мені у приват. Кількість місць обмежена, тож поспішайте! ✅
-
Хз, тут не вкусная шавуха
-
轻松赚取财富,实现盈利目标!立即行动,迈向财务自由!
-
Добрый день кто вывозил собаку из Канады в Европу какие документы нужны ?
-
简单的收入机会,等您来发现!点击了解更多!