UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Робота для (однієї) дівчини - Painter (внутрішні роботи). Навчання. Знання Англійської на розмовному рівні обов'язково (старанно вчу прохання не турбувати). Наявність канадського водійського посвідчення, а так само особистий транспорт (обов'язково). Бажання працювати. Self-employed. 6-8 годин на день (так само можлива робота у вихідні та понаднормово). На старт 18$ на годину (без досвіду). Все залежить як швидко навчитеся працювати якісно і самостійно. Після навчання ЗП обговорюється індивідуально. Якщо ви не підходите за цими критеріями прохання не витрачати час. Писати тільки в особисті повідомлення. P.S художник і маляр це дві різні спеціальності. В інтернеті є багато інформації про таку роботу як Painter (щоб уникнути зайвих питань)
-
Запрошую до Chasin Tails
-
2 бедрум Великий балкон Багато store space Посудомийка Холодильник Мікрохвильовка Парковка з розеткою (входить у вартість) Район тихий Комюніті центр для святкувань днів народжень Закриті площадки для дітей Комунальні включені крім світла 1700 кад депозит 1 міс Поряд школи З котами можна З мінусів лише пралка на поверсі але із за невеликої кількості квартир все в доступі постійно
-
Вот это смотрим)))
-
А є хтось хто їде на спартан рейс?
-
Добрий день. Мені прийшов лист щодо Goods and services tax/harmonized sales tax credit (GST/HSTC) notice The CRA cannot calculate the amount you may be entitled to receive for all periods because the necessary information has not been received. If you provide the information requested in the Explanation section, it will be processed and you will be notified if you are entitled. The CRA cannot calculate the amount of the GST/HSTC you may be entitled to receive for July 2024 to April 2025 without the following information: - your world income, converted to Canadian dollars, for the period in 2023 before you came to Canada але не пише куди саме я маю подати скільки я заробив до моменту як прибув сюди. може хтось підказати куди я маю подати інформацію?