UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
投资盈利,走向财务自由之路!立即开始行动!
-
З 15.07.24 Здається світла простора кімната З власною ванною кімнатою в повністю обставленому таунхаусі на Silverado SW. Шукаємо дівчину на підселення. Тихий спокійний район, кімната з видом на гори. Супермаркет 1 хвилина пішки. До центру 25 хвилин на авто, 5 хвилин автобусом до станції Сітрейн SB Somerset - Bridlewood. Таунхаус має 2 спальні на 3-му поверсі, в одній спальні проживає пара. На 2-му поверсі тераса, кухня, велика вітальня. Пралка, сушка Вартість 1000$ все включено.
-
А де ви бачили, що прац iвник супермаркету е в списку професій для пр? Те що дадуть фул тайм там рік пропрацювати , теж навряд..
-
В звязку з переіздо в іншу краіну: Здача 2-х бедрумної квартири. Ціна 1700$ в місяць. Комунальні тільки електрика - 65-110 $ (в залежності від сезону). Адреса: 315 Southampton Dr SW. 10 хв. До сітрейну, поряд школи, магазини, басейн, джим, парки. В квартирі: Холодильник Мікрохвильова піч Посудомийка Камін З кішками дозволено З собаками нажаль ні Особисте парковочне місце з розеткою Деякі тумби в подарунок Багато місця для зберігання речей! Великий балкон Депозит -- один місяць
-
По AoS практически любая профессия катит, разве нет?)
-
Добрый день ! Сдается комната в 2-комнатной квартире : с 15 го июля по 1 сентября 900 $ за месяц с коммунальными и интернетом Район Brentwood NW ; до Downtown 15 минут C train - 5 минут Возле дома автобусная остановка. Квартира меблированная на кухне посуда и техника есть. В комнате есть 2 спальных места кровать и матрас, гардеробная. Только для 2 человек Пишите в личку.
-
support.apple.com/en-ca/iphone/repair/screen-replacement
-
Продам Apply watch 9 / 45 mm На гарантии , носил примерно месяц, два ремешка новые в подарок 🎁 Даунтаун Цена вопроса 449 CAD …
-
Період знижок на техніку, таке як чорна п’ятниця
-
Буквально місяць лишився, ми тут часто постимо офери, просто слідкуйте за гілкою
-
Почекайте бек ту скул, там за цей прайс можна буде взяти 15й звичайний 👍
-
Ні, буде через місяць, Можете просто слідкувати за цією гілкою коли почнуться знижки Або можете мені в особисті написати свої контакти- я буду робити розсилку своїм клієнтам і можу вас теж включити