UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Благодарю за ответ ! Я звонила 311, но они не отвечают , только автоответчик говорит ждите
-
Підкажіть, будь-ласка, хто чим коробки з речами передавав з європи?
-
Доброго дня. Підкажіть, можливо хто знаю дитячого ортодонта. Дякую
-
Доброго дня всім! Перездаємо контракт на двух-кімнатну квартиру, в тихому, затишному районі в Даунтауні з 1 серпня. Своє патіо, на якому можна поставити гриль та столик зі стільцями. Нажаль тваринки заборонені. Ціна $2000/міс (опалення, вода та парковка входять до оплати) + депозит $2000. Є посудомийка, пральна та сушильна машини, кондиціонер і ванна-джакузі. Поруч є станція C-Train, багато автобусних зупинок, різних ресторанів та магазинів, Роджерс та річка Боу. Можемо залишити деякі меблі.
-
Продам: 1. Телевизор Samsung SMART TV 43" с подставкой - $290. 2. Queen bed frame новый, вытянули из коробки и поставили в шкаф, спали на матрасе - $150. 3. Столик для кухни, два стула (состояние отличное) $30. 4. Ёлка с игрушками и гирляндами - $10. Район Killarney. Возможна ДОСТАВКА по договоренности за отдельную оплату!!
-
Ждать и именно автоответчик подскажет ( выберете из предложенных вариантов то, что подходит вам в вашей ситуации ) куда везти раненых животных или птиц. А вообще, там все держится на волонтерах и особо нет возможности ездить по городу и забирать пострадавших животных- птиц, просят привозить, где быстро оформляют, принимают и оказывают помощь. В нашем случае было именно так.
-
Привіт Лазив по групі, але не знайшов інформації доцільної Тому вирішив спитати тут Якщо не по адресу, скажіть в який чат написати це запитання Чи є в Калгарі, якийсь зручний каршерінг ? Чи тільки рент накштал убер, з пікапом в аеропорті ? Наперед дякую
-
Вітаю! Продаю ліжко Twin та матрас б/у в хорошому стані. Подушка та білизна в додачу як приємний бонус😉 Забрати можна в Downtown 🌃 Ціна 140$ можна торгуватися, пишіть в особисті 💌
-
Оставили там, они благодарили, никаких денег мы не платили. Птиц принимают тоже ( локация выше) . А вот еще одна, где примут вашу птицу.
-
Доброго всім дня !
-
И я вот не поняла , я думала я смогу внести пожертвование , но теперь боюсь представить сумму за оказанную помощь
-
Скажите пожалуйста, животное вы оставили там? Я позвонила именно в вет.клинику , в которую вы животное привезли и мне сказали привозите птицу , но это будет дорого стоить
-
Мене звати Олександр. Живу в Монреалі 19 років. Маю ДЦП з народження. Мені 34. Два роки назад почав допомогати нашим медикам купляючи медичні прилади. Тричі здійснив похід: Монреаль-Оттава (доречі зараз йду третій раз, вже п'ятий день) та Торонто-Ніагарський Водоспад. Тобто роблю зараз четвертий похід
-
Доброго всім дня!
-
Дуже хочу зробити ходу в Вашому регіоні
-
Вся детальна інформація про мою допомогу нашим медикам в мене на сторінці фейсбук Oleks Kyya
-
Буду радий знайомству з Вами
-
У нас был маленький зайчик на пол ладоши, чтоб мы с ним дома делали? Сорока долбала голову, была кровь…