UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
З 1 вересня буде вільна 1bed квартира, район Bowness, 1400кад. Я зїжджатиму на інше житло і поки ще його не виклали на сайти з оголошеннями. Адреса 4512 75 Str NW 2 поверх, досить простора, є кладовка, балкон та своє паркомісце на задньому дворі. Додатково оплачується світло + страхування (разом орієнтовно 70кад). Пралка загальна на будинок, оплачується окремо. Обидва вікна виходять на балкон(на схід) за рахунок цього багато світла. Взимку було дуже тепло, проблем взагалі ніяких не було навіть в -40. Депозит - місячна оплата, тобто 1400кад. Кому цікаво пишіть в особисті, надам контакти та аплікацію для заповнення та будете спілкуватись з менеджментом напряму.
-
Всім привіт, хто знає де можна піти в хорошому зубну клініку щоб поставити імпланти? Дякую)
-
Спасибо большое 🙏
-
Доброго дня, мене звати Андрій, мені 24. Я зараз шукаю роботу, будь-яку роботу (робота на складі чи на кухні, чи на будівництві ), будь-де. Якщо є інформація, дайте, будь ласка, у приватні повідомлення.
-
Скажите пожалуйста, можно ли работать в Calgary на уборках частных домов как self -employed ? И выставлять invoice? Или нужно регистрировать клининг компанию и иметь лицензию?? Уборка как подработки, 100-200$ в месяц.
-
Маю чотири квитки на американський футбол цієї неділі, August 4th + тікет на безкоштовну парковку. Calgary Stampeders vs Toronto Argonauts. Початок о 5й годині вечора. Стадіон McMahon Гарні місця, всі поруч. Квитки вартують 145$ кожний. Віддам по 100$ якщо візьмете два По 80$ якщо усі чотири.
-
Стандартно це 44$ 60гіг Але у вас можуть бути свої спец офери
-
📚Сезон знижок до back to school 🎆 Тарифи: 19$ 20 гіг 24$ 40 гіг 29$ 60 гіг Маєш вдома shaw? 24$ 60 gb Ціна платежу на телефони, якщо брати в лізинг: iPhone 15 - 17.5$ iPhone 15 pro - 20.83$ iPhone 15 pro max - 25.83$ Pixel 8 - 10$ (не лізинг) Далі більше🚀 ☝🏻Запитай про свої спец офери Деталі в лс або приходьте Chinook center 2й поверх, wow mobile
-
Ищу двух девушек которорые хотят в горы на день, для застилания кроватей в отеле и уборки, горничную на один день в горах, на субботу, 18 в час, плюс оплата проезда туда обратно, комната в отеле, еда и отличный вид в Биверфуте 4220 beaverfoot Forest ro Оттуда Вас заберут на машине , и отвезёт обратно на машине.из калгари или эдмонтона.
-
Здравствуйте. Можно подробнее и какие условия ?