UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброе утро! Подскажите, если уйти в минус по дебетовой карте, будет ли процент/комиссия, пока не погашу? Если да, может кто знает, какая? Банк CIBC
-
Потрібен працівник на шпаклювання будинків. Обов'язково досвід роботи в Європі або Канаді. Ставка 20-25 дол.год. Коротка інформ. про себе в СМС на тел. 8259450432. Можна писати на українській мові. Не пишіть будь ласка мені в телеграм, а пишіть на вказаний номер телефону , я тільки виставила оголошення!!!
-
2010 Infiniti FX50 полност5.0 420h/p AWD Rebuild Привет я продаю мой 2010 Infiniti FX50, удивительное состояние. 192,000 км! Новое лобовое стекло. Только что пройден техосмотр. Автомобиль оснащен: - Сиденья с памятью - Подогрев сидений AC/Heat - Камеры 360, камеры заднего/переднего хода - Навигация - Bluetooth аудио - Снежный режим - И многое другое 10000$
-
ЛЕГЕНДА: Том Круз выполнит трюк в честь закрытия Олимпийских игр в Париже Сообщается, что сначала сцена возьмёт своё начало в Париже. Вполне возможно, для неё используют дублёра, как в своё с Дэниэлом Крэйгом в Лондоне. Круз же отснял свою часть, когда он прыгнет с парашютом рядом со знаком Голливуда.
-
Всім привіт! Шукаю роботу bookkeeper, AP/AR clerk, accountant assistant or other entry level position. Досвід в бухгалтерії більше 10 років в Україні і півроку в буккіпінгу на американську компанію. Англійська на середньому рівні (термінологію знаю/розумію) АБО будь-яку роботу, бажано SW, SE. Буду вдячна за будь-яку інформацію!
-
Тут тільки умови лізингу читати. Наприклад у мене потрібно було обов’язково вписати всіх членів сім’ї. Вносив дані своєї жінки і дітей. Не вписати не можливо було, гості можуть зупинитися максимум два тижні. Списується все з мого рахунку. Але жінка теж відповідає за це, якщо у мене не буде грошей. Хоч вона і не давала своїх реквізитів :)