UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
💜Актуальні знижки на моб звʼязок:💚 Тарифи: 29$ 20 гіг 34$ 50 гіг 40$ 75 гіг Знижки на смартфони: Google pixel 8a - 11$/м Samsung S24 ultra - 53$/м 😑запитай про сімейний тариф, якщо вдома є 🛜 телус Деталі в лс Або Chinook center 2й поверх, wow mobile
-
Вопрос знатокам . Вчера я уже здесь спрашивал по поводу справки о несудимости . Еще есть один вопрос . У меня есть справка о несудимости выданная три года назад , я делал ее для переезда в Шотландию , после того в Украине я больше не был . Можно эту справку считать действительной ?
-
Доброго дня. Ми з сім'єю нещодавно прибули до Калгарі. Оформлюємо податкові повернення для ньюкамерсів (RC151). Там потрібно вказати інкам за цей рік та 2 роки до нього. Хто знає, вказувати неканадський прибуток? Нетто чи брутто? Якщо один з сім'ї ІП, то там різниця між нетто та брутто величезна Або куди дзвонити щоб дізнатися
-
Ну он же канадец ) Как актер, так и персонаж
-
Перездамо свій контакт на дім дуплекс: • 2017 року • 2 поверхи • 3 спальні • 2,5 ванни кімнати • бейзмент (не жилий) • 120 кв метрів • заднє подвірʼя з БАРБЕКЮ (не наше, від власників) • двомісний гараж • район Walden SE 2700$/міс без utilities. Контракт до лютого 2025р. Комунальні в середньому виходять 400$/міс Головні плюси: + дім має систему охолодження, тому тут не буває спекотно навіть в +28, якщо ви правильно налаштуєте температуру. Так само і взимку тут дуже тепло, залежно як ви налаштуєте собі термостат + дуже хороші лендлорди, приємні люди, без «приколів» + хороші сусіди. В домі живе одна сімʼя через стінку, в другій половині дому. Їх майже ніколи не чути + централізований пилосос - дуже зручно + дім має систему зволоження повітря, тож без додаткових зволожувачів у нас в домі 40% вологості в середньому Ми готові перездати контракт з 1 вересня. Готові також віддати з меблями усіма або частково, якщо вам треба. Пишіть в особисті для деталей
-
Є вільна вакансія віконного мастера зп від 22cad за год більше інформації за телефоном 4034649118 Ramazan
-
Всем привет! 31-го июля в 8 утра можно забрать матрасс квин сайз за 50 долларов. Матрасом пользовались год, хороший, ортопедический из магазина Mattress Mattress Downtown
-
Доброго дня ☀️ Дівчата, запрошую до себе в гості на барбекю в неділю 28-го. Дуже не вистачає приємної компанії. Я проживаю в Mount Pleasant, NW. Хочеться знайти подруг, поспілкуватись. Випʼємо вина, пограємо в ігри, поспілкуємося. Пишіть в приватні, хто захоче прийти. Безкоштовно звичайно ☀️
-
Гайз а можете порадити «будинок в лісу» на вихідні? Можливо біля озера