UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Для бажаючих активніше інтегруватися в Канадський соціум запрошую в суботу на 12:00 в Rosemont Community Centre, Confederation Park в біговий клуб. Насправді це трошки більше а ніж просто біговий клуб. Спочатку біжимо 3-4.5 км (на вибір і силу), а потім граємо в безліч ігор: футбол, волейбол, бадмінтон і ще безліч інших ігор. Також спілкування і комунікація. Це на 100% канадських біговий, з українців там я і мій друг) Чудово підійде особливо для молоді бо там всі майже 18-30+. Також після бігу можна взяти безкоштовні напої. Якщо когось зацікавило, але ви не знаєте, боїтеся, чи тому подібне не соромтеся, можете писати мені, я вас зустріну на місці і проведу до місця зустрічі покажу все і розкажу.
-
Добрий день! З 28.08. буде вільний просторий світлий бейсмент для 2 - 4 осіб . Район Edgemont NW (Dalhousie). Окремий вхід. До зупинки транзиту 1 хв. Кухня окрема з пралкою/сушкою,душ,туалет,комірчина. 2 великі спальні кімнати з меблями (або без якщо є своє). Без тварин. Парковка. 1600 дол на міс. + комунальні. Довгостроково. Пишіть в особисті
-
Дякую. Але зрозуміліше не стало😭
-
Продаю матрац IKEA, розмір Queen. Стано нового.ціна 150 дол
-
Продаю матрац IKEA, розмір Queen. Стано нового.ціна 150 дол