UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт ,мене звати Марія. Я викладаю англійську дорослим та дітям. Рівень А0-С1. Заняття проводжу лише онлайн (за допомогою Zoom) Використовую переважно підручники британських, Американських, Українських університетів та видавництв. Можливе також використання та створення додаткових матеріалів. Індивідуально підбираю план навчання для кожного учня окремо на основі особистих знань та цілей. Готую до екзаменів,НМТ Заняття розраховані на 60 хвилин та його вартість складає 250 грн. Звертайтесь за телефоном, +380734739879
-
Привіт ,мене звати Марія. Я викладаю англійську дорослим та дітям. Рівень А0-С1. Заняття проводжу лише онлайн (за допомогою Zoom) Використовую переважно підручники британських, Американських, Українських університетів та видавництв. Можливе також використання та створення додаткових матеріалів. Індивідуально підбираю план навчання для кожного учня окремо на основі особистих знань та цілей. Готую до екзаменів,НМТ Заняття розраховані на 60 хвилин та його вартість складає 250 грн. Звертайтесь за телефоном, +380734739879
-
Вивозимо сім'ї та чоловіків за кордон, кому потрібна наша допомога, пишіть в особисті повідомлення Telegram 👇 acker23
-
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victor19991
-
Вивозимо сім'ї та чоловіків за кордон, кому потрібна наша допомога, пишіть в особисті повідомлення Telegram 👇 acker23
-
Всім доброго дня, якщо можна підкажіть будь ласка як краще зробити на вашу думку. Я сам в Калгарі, плануємо що моя дружина разом із сином -12р приїхали до мене. В дружини є work permit в сина лише вклеїна віза, чи не буде проблем на митниці для сина отримати study permit чи буде потрібно в імміграційні службі отримувати інші документи для навчання дитини в школі. І взагалі як краще це зробити, дякую за відповідь
-
-
Всім доброго дня, якщо можна підкажіть будь ласка як краще зробити на вашу думку. Я сам в Калгарі, плануємо що моя дружина разом із сином -12р приїхали до мене. В дружини є work permit в сина лише вклеїна віза, чи не буде проблем на митниці для сина отримати study permit чи буде потрібно в імміграційні службі отримувати інші документи для навчання дитини в школі. І взагалі як краще це зробити, дякую за відповідь
-
-
Вітаю, громадо. Відправив паспорт на вклейку візи. Просять Submission Letter (IRCC) для повноти заявки. Будь-ласка, підкажіть що це і де його взяти. Дякую.
-
Якщо можна можливо хтось знає юристів або працівників імміграційної служби щоб мати можливість отримати консультацію, дякую
-
Я можливо не зовсім зрозумів, цей статус візітор надає можливість синові навчатися в школі чи лише перебування не більше 90 днів
-
Вітаю, громадо. Відправив паспорт на вклейку візи. Просять Submission Letter (IRCC) для повноти заявки. Будь-ласка, підкажіть що це і де його взяти. Дякую.
-
Продаю свой автомобиль Линкольн МКХ. Двигатель 3.7. Полный привод, Активный статус, Полная комплектация, Автомат, бесключевой доступ, 2 ключа. Полностью заряжен, все опции электропакет, навигация, кожаный салон. Подогрев и охлаждение передних и задних сидений, подогрев руля, двухзонный климат-контроль, люк в крыше, автоматические фары, датчики слепых зон на зеркалах, электропривод дверей, датчики парковки, камера заднего вида, память сидений, отсутствие повреждений от града, отсутствие утечек жидкости, Новая резина, новое масло, без аварий, имеется карфакс. 11000. Калгари.
-
Напишіть в тех підтримку в чат - що хочете закрити номер. Вам зроблять через місяць перерахунок плати до дня закриття і оплатити зможете через додаток з будь-якої карти