UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Страхуйте там, де застрахована машина. За рахунок однієї цієї знижки Ви переможете більшість страхових компаній. Для прикладу: машина застрахована в кооп. Порахував страховку на житло в двох інших сторонніх компаніях. Обидві назвали ціну +-150 баксів. Кооп назвав ціну 130$, а потім ще скинув 52 бакса із ціни страховки на машину. Далі я вже не шукав. Не думаю, що хтось перебив би таку різницю в ціні.
-
Вже цієї п’ятниці ми запрошуємо вас на новий стендап, де зміксуємо його разом з нашим запрошеним гостем, внуком діда Толі! Саша в Канаді не так давно, і на цьому заході ми вирішили його збадьорити своїм стендапом і додати частинку його діда 🫡 Після стендапу можна залишитися на невеличке афтерпаті з @maxsakaev 💥 🗓️16 Серпня (П’ятниця) 🏁19:30 Start 🕺🏻21:00 Ukrainian Party @jtband_yyc and @maxsakaev (15 CAD at the door) 🔞 Присутнє вікове обмеження 18+ 📍 SilverFox Saloon 320 16 Ave NW, Calgary, AB 🪑 Забронювати глядацьке місце можна через дірект інстаграму @standupstandupovych 🎫 Вхід: будь-яка канадська купюра Ваш Стендап Стендапович 👨🏻
-
в похожую тулзу вбивал , потом говорило - это ОК для ПР НО теперь вижу только для гражданства. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-citizenship/become-canadian-citizen/eligibility/language-proof.html Ирина и Алекс совершенно правы.
-
Всім привіт! Чи є тут юристи які працюють з civil cases, restraining orders? Або можливо знаєте контакти? Дуже потрібно as soon as possible. Буду дуже вдячна.