UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам масажну сбірну кушетку. Чорна. Оббивка - шкірзам. Стан відмінний. Є всі необхідні комплектуючі, включаючи чохол і інструкцію. Також до неї додаються дві лампи. У однієї відсутня третя ніжка. Вартість: $80 Самовивіз. За всіма подробицями в приватні повідомлення.
-
Уже купил на это билеты. Также 3 Inches of Blood приезжают. А на прошлой неделе я видел Lamb of God
-
@dan4ik_gr
-
@dan4ik_gr
-
t.me/uu_calgary/49472/414953
-
Вчора хлопцю видали таки паспорт в Едмонтоні, але він подавався ще до тих "нових" законів
-
У них в правилах написано, що той документ не старше 3х днів треба показати під час апоінтменту. Тож можна буде згенерувати перед поїздкою для подачі на паспорт. Але можна і стати на консульський військовий облік поштою. В цьому випадку вислати копію першої сторінки паспорта, заяву і той віськово обліковий документ. Але це теж можна зробити в день замовлення паспорту.
-
З паспортом очевидно, бо для його оформлення треба бути в консульстві. Але мені потрібна довідка про несудимість. Про неї на сайті написали що через великий обсяг оформлення відбувається лише поштою. А поки воно туди йтиме, мине більше трьох днів. Тому і незрозуміло як їм поштою відправляти свіжий код
-
Всем ✋🏻, Ищу барбера в Калгари, NE
-
Всем привет. Надо несколько человек на стройку . Можно и без опыта.Пишите сразу свой номер я вам позвоню и обсудим. Спасибо . Всем хорошего дня .