UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Но так что бы не разочаровать человека
-
Трубы горят
-
Единственный призыв,.это хочу.бухать
-
❗️Терміново Продаю меблі у звʼязку з переїздом 🛋️ Стільці – $40 за два. Два стильні чорні стільці, ідеально підходять для барної стійки. 🖤 Диван – $50🔥 Зручний темно-зелений диван. Не розкладається. Є невеликий нюанс (див. фото), але це зовсім не впливає на комфорт. 🌿 Ліжко з матрацом queen size – $249 (можливий торг також можна окремо купити ліжко без матрацу або тільки матрац) Зручне ліжко, каркас не хитається. Чохол для матраца знімається та можна прати 🛏️ Тільки самовивіз. Район Westbrook. Пишіть у приватні повідомлення для деталей: @avramkate
-
Це нормально, що ніхто не може допомогти у податковій, бо не вистачає агентів з досвідом. У вас є варіант через свій банк зробити direct deposit for CRA deposits, або надати банківські дані через електроний кабінет з податковою, якщо у вас є доступ до My Account. Якщо ви не зможете надати банківські дані, нічого страшного, вам прийде чек листом на адресу, яку ви надавали податковій. Змінити адресу ви теж можете у My Account
-
Та була анкета) у відповідь прийшов лист с чимсь на кшталт картки, але також м'якої, паперова (я гадаю, що вище про неї казали, що потрібно ламінувати), але цього недостатньо, потрібно в Сіті Хол ще одну анкету заповнити, встати в чергу, надати копію цього паперу с паперовою карткою та анкетою, потім вони видають все необхідне для Fair Entry, яку робиш за вказаними адресами, там вже дають пластикову картку з твоїм фото.
-
Ищу работу будь яку после 15.30. Дишвошер, прачечная,уход за больными и страриками(есть опыт), присмотр за ребенком,присмотр за домашними питомцами.Уборка на 4 (всего времени)часа.Могу готовить украинские блюда: вареники,пельмени,голубцы,борщь)8252884313
-
В Калгари есть ярмарки ручной работы, посты есть в фейсбуке такие и прогнозы когда будут,думаю там можно реализовать свое рукоделие.
-
Продам дубленку Цена: 40$ Размер: XS но подойдет на S Сезон: осень, начало зимы, носила в -10 и было в ней тепло Забирать по адресу 8445 Broadcast Ave SW