Вітаю! Перездаємо свій контракт. З 1-го жовтня здається чудовий дім в районі Copperfield. Дім має три поверхи: бейсмент + 2 поверхи. Можна з тваринами. Чудовий для великої сімʼї. Має 4 спальні, 3.5 санвузли та дві вітальні з каміном, простору кухню, кімнату з пральною та сушильною машиною, великий задній двір та гараж на дві машини, є газонокосарка, також у задньому дворі є місце для міні городу, щоб вирощувати там різні смаколики. Щомісячна вартість $2800+комунальні послуги. Район дуже тихий та спокійний, чудова інфраструктура, два озера, тенісні корти, баскетбольна площадка, яка взимку є катком. Лендлорди дуже гарні люди, завжди допомагають в будь-яких питаннях. Причина переїзду: ми знімали дім двома парами (мій брат та його дівчина, я з чоловіком) та ми всі працювали з дому, тому нам потрібні були кімнати під офіс. Наразі брат розлучився з дівчиною і нам не потрібен настільки великий будинок, тому переїжджаємо в трохи менший без бейсменту. В будинку немає ніяких дефектів, все дійсно дуже круто! Прикріплюю посилання з rentfaster, де ви можете подивитися фотографії та прочитати інформацію про дім. Якщо є якісь питання можете телефонувати мені: +1(778)594-1142, Марія.
www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/house/4-bedrooms/copperfield/pet-friendly/546827