UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітання всім 🙌 я шукаю роботу, може бути прибирання/клінінг/миття посуду/поміч на кухні та інше. Це може бути як тимчасова так і на постійній основі, як на part time /full time... я швидко вчуся новому, швидко працюю, відповідальна. Але нажаль англійська мова дуже низька. Вчуся . Немаю авто . буду дуже вдячна
-
Чоловіча вишиванка з льону , ручної роботи. Нова, не одягалася жодного разу, привезена з Закарпаття. 100 cad
-
Щиро дякую вам за відповідь!
-
Добрий ранок! Скажіть, будь ласка, до якої дати можна користуватися бенефітами від Альберти?
-
В emergency, там розберуться
-
Доброго дня, хтось знає, де можна терміново зробити рентген( підозра на тріщину у нозі)?
-
Треба інструкція і мастер пароль звідти
-
Вот такой
-
Всем привет. Может кто-то может подсказать Забыли код от замка на двери частного дома, такой стандартный замок как на домах стоит обычно. Кто-то знает как можно его сбросить и установить новый? Буду благодарна
-
Перездаєм контракт з 1 вересня на 8 місяців .2005 11 Ave South West.до центру 10хв пішки.Квартира однокімнатна, світла, простора на 3 поверсі,багато місця для зберігання.Пральня на 1 поверсі.Є балкон.Також є паркінг. Поруч станція метро - 5 хв.Вартість 1650$ в місяць (депозит 1650)+- комунальні 50$.
-
С праздником, уважаемые!🇺🇦🇺🇦 Слава Україні!
-
Напишите в лс, я отправлю Вам
-
Нікуди. Його відправляє лікар міграційний. Але в базі у офіцерів може появитися через декілька тижнів
-
Заходив на IRCC там написано що ворк перміт є і він дійсний. Але не можу зрозуміти куди завантажувати мед огляд в разі якщо пройду його перед вильотом