UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🚙 Переїжджаю з Калгарі. Тому перездаю квартиру 🏠 Квартира в “One Park Central” 😌 , має багато зручностей на 8 і 32 поверсі ⬇️ 🏊🏻♂️Бассейн на даху під відкритим небом🏊🏻♂️ 🥩Гриль (10 штук) на даху під відкритим небом , безкоштовно кожен день 🥩 ⛹🏻 Тренажерна зала 🤸🏻 Безкоштовні заняття з тренером з йоги 🧘🏻♀️фітнесу 🤸🏻 і т.д. 🖊️ Коворкінг з принтером 🖨️ 8 поверх 🛋️ Коворкінг з Лаунжем 32 поверх 🏙️ ⛹🏻Зона для перегляду спортивних подій 📺 ☀️Територія для святкувань та зустрічей🎊 ___ Речі які є на відео 📹 можу залишити вам. Або комусь віддати 1.Невеличкий Парк знаходиться в 100 м 🌳 2.Ще один великий парк - 10 хвилин пішки🌳 3. Парк Prince’s Island — найкрасивіший парк у Калгарі з тваринами та річкою — 20 хвилин пішки 🐿️ 🌳 🦆 🌊 Все це в самому серці Калгарі в найвищій і одній з найкращих будівель міста🏙️ Телефонуйте або пишіть мені 8252881842📱Владислав [email protected] Адреса: 510 12th Ave SW (Центр Калгарі)
-
И такое бывает? Это фитнес центр? Интересно. За короткое нахождение в городе ещё такого не наблюдал 😀
-
На постійне місце ПОТРІБЕН: ДОСВІТЧЕНИЙ ПРАЦІВНИК для монтажу САЙДИНГУ ТА ГРЕЙ -Обов'язковий досвід! -Водійське посвідчення, з власним транспортом Робота в Калгарі та околицях Заробітня плата залежить від ваших умінь Якщо зацікавлені, будь ласка, надішліть мені повідомлення у приват з коротким описом про себе, а також вашу найновішу історію роботи/ попередній
-
Вот так вот. По ходу не по тем местам шарились, надо было сразу записываться на физио когда на работе предлагали, жиза кидала подсказки, наверное...😀
-
Looking for a Roommate Starting October 1st ( можна зараз заїхати ) 925$ I have a room available for rent starting October 1st. You’ll have your own private room, and we’ll share the bathroom, kitchen, and living room. • The apartment is on the 24th floor with a large balcony. • Laundry is available in the building (coin-operated). • Located on 7th Avenue, just 1 minute from the Crain (Blue and Red lines) and the bus station. • The building also has a free gym. Rent is $1,000 per month ( utilities , insurance and internet are included )with a $875 damage deposit.
-
Доброго дня, від 15 жовтня перездається контракт на однокімнатну квартиру в центрі Калгарі 505 4 Ave SW. Квартира знаходиться на 11 поверсі, гарний вид з балкону, хороша транспорта розв'язка, є підземний паркінг з усіма оплатами ціна за місяць 1650 доларів. Контракт до кінця лютого 2025 року Заїхати в квартиру можна буде 15 жовтня. В квартирі є окрема кімната, зала кухня, ванна кімната та кладова /гардеробна кімната для речей.
-
Не черный, а афроканадский, расистка ты сраная!
-
Мені йде чорний колір?😁
-
Мені йде чорний колір?😁