UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У меня написано 8грам, но на вкус как маргарин. Может знаете какое есть вкусное ?
-
📢 ПОТРІБНІ БУДІВЕЛЬНИКИ З ДОСВІДОМ! Будівельна компанія шукає досвідчених професіоналів для роботи на проєктах у Калгарі та Британській Колумбії: 🔹 Муляр (облицювальна цегла) 🔹 Монтаж сайдингу 🔹 Влаштування покрівлі 💰 Конкурентна оплата праці залежно від вашого досвіду та кваліфікації. 📍 Локації: Калгарі та ВС. 📩 Зацікавлені? Звертайтесь в особисті повідомлення!
-
Обычное масло
-
Продаю електро самокат, котрий був надійним помічником до купівлі авто. На роботу, до СіТрейну,в магазин або просто на прогулянку-виходить мобільно і зручно. У самоката зйомна батарея, що було пріоритетом при купівлі. При бажанні можна спокійно замінити/докупити додаткову батарею, на офіційному сайті Epic Cycles. epiccycles.ca/product/bluerev-x7/ epiccycles.ca/product/x7-6-4ah-battery/ Основні Характеристики: Макс.швидкість: 25 км/год Далекохідність заряду: around 20 км (зараз після використання десь 14Км) Водонеприникність: IP54 Три передачі швидкості- повільна (до 10км/год, середня (до 18 км/год), максимальна Гальма: 1 ручний + 1 один задній (наступати ногою), при тормозі позаду включається мігаючий попереджаючий червоний сигнал. Також є вбудований ліхтарик на кермі. Зарядка батареї: 3 год Додаткову інформацію про 🛴 можна подивитись за посиланнями вказаних вище. Вартість 300 СAD (покупали за 600). Кого зацікавило можна звʼязатися або в Телеграмі або за номером (647) 867-3648 - Вадим
-
Был бы у меня такой стол, я может, и не женился бы
-
Сделаю предзаказ, к рождеству будет:)
-
Дуже цікавить робота на складі або будівництво 'під дахом' для чоловіка без англ. Якщо знаєте варіанти, поділіться будь ласка
-
Так, я знайшла роботу саме так. Заходила до магазинів і залишала резюме. Через два місяці мені передзвонили, запросили на співбесіду
-
Продам диван реклайнер в гарному стані. Дуже зручний. Якщо потрібно є можливість розкрутити на три частини. Ціна $150 Є доставка за додаткову оплату.
-
Взуття жіноче Gap, розмір 39 (USA 8), одягались один раз в приміщенні, не підійшов розмір. 15 CAD Westbrook