UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Зря купил. Вторая или третья из игр, о которых я жалею, что купил
-
Это за сентябрь точно
-
А, ещё в Dragon Age Inquisition поигрывал, чтоб в общем вспомнить мир и конфликты и т.д.
-
Я на компе играю только в World of Warcraft, а на консоли за последние 10 дней... Ну 11 часов в бета-тест New World Aeternum, и часа три в Space Marine 2. Пожалуй, все. Жду новую Dragon Age
-
Душно:-)))
-
Відео вище, там вказані телефони підтримки. Можна оформити поміч по безробіттю, якщо немає де жити, теж повинні допомогти з цим. Є перекладач
-
Друзі, всім привіт БЕЗКОШТОВНИЙ курс з англійської мови для початкового рівня beginner Мене звуть Юлія і я працюю в Kinea Education Center провідним спеціалістом, методистом та викладачем. Ми запускаємо пілотну – безкоштовну версію цього курсу. Надалі вартість курсу $1900 Курс розрахований на 8 тижнів Вт та Чт 6pm -9pm. Район chinook mall Цей Курс викладаю особисто я Рада відповісти на всі питання - можна писати в личку @YuliaGalitskaya Або дзвонити безпосередньо до центру 825540 8000 Brandon - office manager (English) email: [email protected]
-
Нигде нема
-
Шукаємо україномовних волонтерів на сьогодні! Потрібно бути в Inside Out Theatre о 17:30. Допомога до 19:00 (до початку вистави) На час вистави ви вільні і можете насолодитися переглядом самої вистави Напишіть, будь ласка, в ПП 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Усім привіт, з листопада зніму кімнату: даунтаун або Southwest, лише дівчатка. Я одна, тварин не маю. Двокімнатна або трикімнатна квартира/будинок. У мене 2 парт тайм, виходить як одна фул тайм. Інші райони не розглядаю. Бюджет 700-800 доларів. Не п'ю, не палю, прибираю раз на тиждень.