UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Знайомий продає ліжко, матрац та спрінг бокс за 100 баксів (Розмір Queen) Ліжко практично не використовувалось, купувалось в гостьову кімнату. Звати Джордж, спілкується англійською. (403) 708-1514
-
Всем привет! Может кто сталкивался. Сегодня прислали запрос на оплату биометрии по этой программе восстановления семьи. Забыл изначально оплатить. Загрузить квитанцию нужно через Ircc secure account. Но там только аппликация на ворк пермит. Подавались на пр по этой программе через совсем другой аккаунт. Как же подтянуть эту аппликацию в IRcc аккаунт или отправить им квитанцию?
-
Нашел инструкцию на сайте iFixit как самому починить 😁 Буду пробовать, если сервис не найду )
-
Доброго дня , я шукаю роботу повʼязана з складом , можливо хтось може поділитися будь якою інформацією , можливо якісь є хороші агенції по працевлаштуванню , буду вдячна за будь яку інформацію
-
Онлайн калькулятор пишет вот столько
-
Не знаю еще точно, но , думаю, не меньше 20 дол в одну сторону. Нада в Канада пост узнать
-
Сейчас общался с поддержкой. Нужно заполнить онлайн форму и отправить им джойстик почтой в Онтарио . Все расходы по пересылке в две стороны оплачиваю я 🤦♂️😁 Я думаю, что будет дешевле новый купить 😁
-
Це походу вони спеціально так роблять, щоб всі на прошку переходили ) Добре, напишу як знайду
-
Exactly
-
Отличная тема для этого дождя, этой температуры и этого времени года. Может, кто-то подскажет грибные места?
-
Перездаєм контракт з 1 жовтня буде дійсний 9 місяців. Адрес 1403 26a St Sw. Квартира однокімнатна, світла, простора на 4 поверсі, багато місця для зберігання. Пральня в квартирі, посудомийка. Є балкон. В будинку є патіо. Також є паркінг. Поруч станція метро. Можна з домашніми тваринами. Гарний спокійний район, 12 хв пішки багато магазинів Walmart, Safeway. Можна буде заїхати раніше з 25 вересня. Оплата з 1 жовтня. Вартість 1825$ в місяць (депозит 1500 потім повертається при виїзді)+- комунальні 50$.
-
Здається в аренду головний поверх будинку район Southview, SE. 2 окремі непрохідні кімнати та велика кухня студія. Недалеко від даунтауну. Вартість 2000 дол. в місяць. В арендну плату включені всі платежі та інтернет. Кімнати повністю мебельовані, все що є на фото так і залишається (заїзжаєте і живете). Якщо треба більше фото та відео пишіть в особисті)
-
Пропонують 5к,хочу поторгуватись до 6.5
-
Теперь уже точное подтверждение: полноценные обзоры «Дикого робота» подтверждают главную анимационную премьеру этой осени Как было отмечено ранее, Dreamworks представляют новую классику среди мультфильмов, создав идеальный коктейль из визуальных эффектах и трогательной истории в духе «Стального гиганта». Премьера состоится в конце сентября!