UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я не люблю, когда ко мне кто-то прикасается
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, ліцензійну автошколу. Було б добре, якби там був україномовний інструктор😊
-
Я работаю с таким . Но работа очень не дёшево стоит.
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
👋 Ищу людей, заинтересованных в заработке на криптовалюте. 🖥️ Беру без опыта, моя специализация — арбитраж крипты, обучаю бесплатно всех желающих. 💰 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. 🔒 Работаю только с проверенными биржами-гигантами, без мошеннических платформ и шиткоинов. 📬 Пишите на основной аккаунт, не стесняйтесь, проконсультирую всех — @kritga
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Rocky Mountain ETSX50 bike, Frame18” front Fox Air 130 mm fork rear Fox Air propedal suspension Hydraulic brakes deore lx All parts Deore XT, Deore lx, Race Face Price includes : Saddle bag with multitool Extra new 1 tube Bike pump with frame mount New locker Bike cover water resistant Price 400 cad
-
Привіт:) Якщо Ви знаєте, як продавати ефективно, не боїтесь слова «ні» і любите досягати цілей, то у мене для є хороша пропозиція! Шукаю до себе в команду менеджера з продажів тренінгів. Що будемо продавати? Тренінги з презентацій, кроскультурної комунікації та ораторської майстерності для корпоративних клієнтів та організацій в Україні та Європі. Що ти отримаєте: - Повна свобода: працюйте з будь-якої країни світу. - Відсоток від кожного успішного продажу. - Можливість працювати з дому. За деталями звертайтесь Email: [email protected] Telegram: @EugenePozharskyi Телефон: +380 63 831 66 26
-
Ecли Baм uнтepeceн пaccuвный oнлaйн дoxoд бoлee З99 дoллapoв в дeнь, пuшuте + в лuчный чaт.
-
Баннер на трасі при в'їзді в польський Живець: "Україна нас руйнує. Це не наша війна, поляк, прокинься!" Хтось може їм нарешті скаже, що вони живуть у безпеці тільки завдяки Україні? Підораси невдячні.
-
Идёт набор людей для сотрудничества. Удалённый формат. Ежедневный доход. Пишите в личные сообщения за подробной информацией.