UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
шукаю людей, щоб обʼєднатись для зйому будинку/таунхаусу із гаражем move in date : листопад, грудень Move date is a subject for discussion, might move sooner or a little bit later, please feel free to msg me Looking for a room to rent with a garage spot for my car. Also I’m planning to get a motorcycle this winter, so the garage spot is the key point for me. Open to teaming up with laid-back roommates in their 20s. 📍 Area of interest: SW, but will consider other areas with right ppl and place About me: 24, full-time job 7-5pm, and studying. I’m quiet, organized, and into weights, running(have done a half marathon and 16km race). Hovewer I’m down to join a parties and have some beer with friends. No drugs.
-
Колоссальная xD
-
Доброго дня, чи планує хтось найближчим часом летіти в Калгарі з України?
-
8 тарілок глибокої незвичної форми, без сколів та подряпин. 10$ + ще дві в подарунок(останнє фото)
-
В том, что футбол на порядки проще доты как игра в плане принятия решений? С ней даже наш овощ Шевченко справляется, хотя его интеллект не далеко от Кличко ушёл, судя по интервью,разве что менее мемные. Может более популярная, но вряд ли "лучше". Дело вкуса скорее.
-
Всім привіт. Здаємо кімнату на 1 місяць в 2х кімнатній квартирі. З 1го жовтня. 123 10 ave SW , прямо за калгарі тауєр. Без довідок з роботи і банку. Зручно для новоприбулих, в центрі близько до всіх держ установ і міського транспорту. Ціна 750$ без додаткових оплат і завдатку.
-
Всем привет.Кто делает Хачапури сбросьте контакт!
-
Добрий день шукаємо чоловіка який вміє працювати з гіпсокартоном з опитом роботи , деталі в дірект
-
Продам платье размер Л ,длинное,нужно приподнимать ,есть нюанс затяжка на подоле ,но так как в области шлейфа, то ее не видно,платье чистое после стирки,цвет айвори-45$ Туфли не пригодились в использовании,только с салона до машины дошла ,размер 9 ,цвет айвори,атласные -25$ Фата,расшитая пайетками ,цвет белый -20$
-
На Dalhousie station ще залишились