UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
𝗦𝘁𝗲𝗹𝗹𝗮𝗿 𝗕𝗹𝗮𝗱𝗲 (𝗦𝗵𝗶𝗳𝘁 𝗨𝗽) PS5 Pro +4K PSSR, better visuals +80fps mode Мир PlayStation
-
Мені пасує чорний колір?😁
-
-
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Feeling grateful and excited today after buying a new car, all made possible by SUSAN KENT’s incredible support in Forex trading and her platform is the best
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Привет, здесь можно заказать, они доставляют по Калгари www.instagram.com/soloveyko_ca/
-
Друзі е набір в україньський офіс на вакансію чат менеджер по крипті, місто Київ Дохід від 250 долларів на тиждень (Виплата щотижнева). Тільки листування, пишіть одразу на мою основу Офіс новий, новий колектив. А також аренда квартири іногороднім НЕ ВІДДАЛЕНО!!! ДО 30-ТИ РОКІВ!!!
-
Відкрита вакансія чат менеджер в сфері криптовалюти . Спілкування в форматі листування в телеграмі . ( працюємо тільки з гарячим трафіком )Місто Київ. Заробітна плата від 40000 на місяць . Виплати щотижнево. Вік від 17 до 30.Зручний графік, без затримок.Забезпечуємо житлом прцівників з інших міст.НЕ ВІДДІЛЕНО, В ОФІСІ.Місця обмежені
-
Tango официально работала над Hi-Fi Rush 2 до своего закрытия, как поделилась Krafton У игры есть билд, которому было всего шесть месяцев, и компания намерена дать Tango возможность завершить начатое. В студию вернётся примерно 70-80 человек Более того, она заявила, что для сиквела студия хотела создать более открытые и разнообразные локации