UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продається готовий образ відьми/чаклунки Як новий. Жодних плям. Одягався один раз на фотосесію Розмір S Ціна 40$
-
Не обовʼязково присутній бути
-
Ищу репитиора анг
-
Податок не вимагається крім ціни, оскільки це приватний продаж. Чистий CarFax, БЕЗ АВАРІЙ! Високо обладнаний! Я другий власник. Я купив машину в лютому 2024 року в Mercedes-Benz Country Hills. В хорошому стані, їздить рівно. Відмінний автомобіль! Mercedes ML400 2015 року 3,0-літровий двигун V6 з подвійним турбонаддувом, 329 к.с Повний привід 4MATIC 7-ступінчаста автоматична коробка передач Одометр - 176 500 км. (авто в щоденному користуванні) Витрата палива: шосе - 9,7-10,0 л. місто 12,0-12,5 л. середній 10,5-11,0 л. Два комплекти ключів. VIN 4JGDA5GB6FA537442. Ексклюзивна шкіра Nappa designo. Мультиконтурні сидіння з динамічним масажем. Панорамний люк. Пакет AMG Sport. Камера 360 градусів. Аудіосистема Harman/Kardon 20-дюймові диски AMG з 5 спицями. Літня та зимова гума Michelin та багато іншого! Замінено під час мого володіння: 1. Передні гальмівні колодки та диски - 174 200 км. 2. Пневморесори задньої підвіски - 174 750 км. 3. Моторне масло та фільтри - 174 750 км. Ціна: 25 900 CAD
-
Доброго вечора! Я живу в Канаді 7 місяців. Ще тут не працювала Підкажіть, будь ласка, чи вважаюсь я резидентом Канади? Дякую!
-
Як же скучно я живу...
-
У меня у дочки над кроватью висит карта "Императрица"
-
Навіть якщо ви не працюєте, але у вас є ворк перміт то ви тимчасовий резидент.
-
Дякую за відповідь!
-
Підвальне приміщення з окремою кухнею, пральнею та ванною кімнатою в Нолан-Хілл, північний захід. Це лише 1200 на місяць, включаючи комунальні послуги
-
Привіт, чи вважається диплом такого зразка від University of Calgary , канадською освітою для отримання додаткових балів, чи навіть не варто зазначати в аплікації? Хто з знаючих підкаже)
-
Остороумно )