UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю! Мій тато електрик з величезним досвідом роботи, який вміє все, що повʼязано і не дуже з його професією. Ми знаємо, що потрібна ліцензія електрика. Але, якщо Вам потрібна допомога з ремонтом на непостійній основі, він із задоволенням допоможе вам у якості підзаробітку. Тато вже допомагав людям усувати проблеми з електрикою, був як помічник майстра по ремонту і т.д. Люди залишилися задоволені🤗 (403) 926-5698 (Володимир). Гарний настрій і багато анекдотів від тата гарантую😅
-
Вітаю! Мій тато електрик з величезним досвідом роботи, який вміє все, що повʼязано і не дуже з його професією. Ми знаємо, що потрібна ліцензія електрика. Але, якщо Вам потрібна допомога з ремонтом на непостійній основі, він із задоволенням допоможе вам у якості підзаробітку. Тато вже допомагав людям усувати проблеми з електрикою, був як помічник майстра по ремонту і т.д. Люди залишилися задоволені🤗 (403) 926-5698 (Володимир). Гарний настрій і багато анекдотів від тата гарантую😅
-
Продам блок подогрева на магните Легкий в использовании Работает отлично, меня зимой в лютые морозы спас Продаю в связи с наличием в машине своего подогрева Как новый Цена 60$ Забирать район Glamorgan
-
Продається готовий образ відьми/чаклунки Як новий. Жодних плям. Одягався один раз на фотосесію Розмір S Ціна 40$
-
Здається бейсмент з листопада. 2 кімнати 1600$ комунальні включені, район forest lawn 41 st.
-
Всем привет ! Специалист по шитью, портной - дизайнер одежды. Калгари 👍 Если Вам нужно: - подшить - вшить - расшить - реставрация одежды - ремонт любой одежды - пошив одежды ОБРАЩАЙТЕСЬ! ЦЕНЫ - 🔥🔥🔥 Calgary, Bankview , 17 Ave , SW Анна Telegram: +15879693423 Viber: +15879693423 Тел. +15879693423 Massage: +15879693423 Группа Facebook: www.facebook.com/groups/1043123794122772/?ref=share
-
8 $ Seton
-
Всім привіт! Хочу поділитися інформацією, можливо хтось шукає садок. Зараз йде набір у групу Preschool (3-4роки) у Willow Park Childcare (район SE). Вартість 774$ без субсидії. Садок ліцензований. Я нещодавно відвела туди дитину, всім задоволена. Якщо необхідно можу надати посилання на сторінку садка, там можна подивитися відео, як виглядають групи. Також з керівництвом без проблем можна домовитись за екскурсію.
-
З 1-го листопада пропонується кімната у великому, просторому і світлому бейзменті у дуже спокійному райончику неподалік Westbrook Mall (SW). 7 хв пішки до 45th Street Station, звідки за 10хв Ви доїжджаєте до Даунтауну, 13хв до Westbrook. 8-10 хв пішки до Walmart і безлічі інших магазинів. У квартирі є новенькі пралка і сушилка, якими не потрібно ні з ким ділитися, великий пустий лівін рум, де можна займатися спортом, а також "кладовка", де на зиму можна поставити велосипед. На кухні також є мікрохвильовка і кавомашина. У дворі є гриль і стіл зі стільцями для відпочинку. У кімнаті безкоштовно залишається офісні стіл і зручне велике крісло, а також комфортний матрас із подушками і постільними наборами (якщо потрібно). Окрім Вас там житиме іще один молодий українець, який майже постійно на роботі. Усе включено у вартість $825. Damage deposit також $825. Основні вимоги до Вас: Охайність, доброзичливість, платоспроможність.
-
Есть желающие погулять по Калгари в воскресенье 06.10? Я без машины но с желанием посетить новые локации в городе. Локации посещения можно совместно обсудить. . Пишите в личку договоримся о времени и место встречи. p.s. если у кого то есть авто и желание выбраться за город то готов разделить стоимость бензина
-
здрастуйте,кто-то из вас или ваших знакомых делал visitor visa? и вообще долго ли ее ждать и какая вероятность что одобрят
-
Да, если распечатать letter of introduction. (В Торонто на 28 сентября - дают). Виза была одобрена в ноябре 2023, а вклеена в паспорт в январе 2024