UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день. Хотіла поцікавитися як в Калгарі відносно садків( сину 4 роки). Чи є черги у ліцензійні державні садки? Яка оплата за день? Може є садки з хот ланч?Та й загалом який хороший район, для проживання,тощо Плануємо переїзд до Калгарі. На даний час проживаємо у Вінніпезі. Наперед дякую за відповідь🙏❤️
-
Ну от і в нас так вже місяць
-
Доброго дня, я контактів не маю, але приблизно 2 тижні також не можу замовити. Кожного разу отримую лист, що ще не пройшло повних 10 днів від останнього замовлення. Але пройшло і набагато більше.
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Всім привіт! Маємо в наявності 📱iPhone 16 Pro Max Natural 512 📱iPhone 16 Pro Max Black 512 Market Mall WOW mobile boutique
-
Bow Trail Dental
-
-
Та як доказати що ти його зробив? Чи лише чекати поки прийдуть кошти?
-
Скільки по часу може йти Etransfer?
-
SE здається бейсмент з 1 числа Landlord українець, живе 20 років в Канаді 1 Bedroom 1 Bathroom. Власна кухня, власна washer/dryer. Теплий взимку, поли з підігрівом. Окремий вхід. $1400 усі комунальні та інтернет вже включені до вартості. 🐈 Можна з тваринами, без доплати. Поруч ноу фріллс, дитсадок. Спокійний район.
-
Продам Tuareg NF 3,6 бензин. 2011год выпуска (217тыс пробега). Технически машина в хорошем состоянии, ( мотор, коробка на 5 ) цена 13 тыс. Торг при просмотре машины. Есть нюансы по косметике внешне, нюансы в л.с. Статус “Active”! Продажа в связи с переездом!
-
😆😂😅 Пропонуємо вашій увазі Canadian 40 (синій,червоний,класік)від 4 блоків 35 Вв 45 Ментолові 40 від 4 блоків 35 Нексус 45 ЗА ЯКІСТЬ МИ НЕСЕМО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ. В НАС немає напів пустих сигарет,чи поганої якості! З 5 вечора до 1 години ночі,є доставка! Адже цінуємо,ваш час і поважаємо тих в кого немає машини.
-
В банку зможу отримати якийсь доказ якщо людина просе?
-
Маємо багато дитячих речей в гарному стані,якщо буде інформація напишіть і мені будь ласка,теж не знаю куди діти ці речі.