UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мамонты вымри
-
Всім привіт! Шукаю роботу в Калгарі. Розглядаю вакансії на складах, фабриках, у магазинах (викладка товарів, пакування, обробка замовлень тощо). Маю понад 3 роки досвіду роботи на складі, де працював із системами управління складом (WMS), програмою 1С: Підприємство 8.3, сканером штрих-кодів, допомагав у проведенні інвентаризацій та займався підготовкою онлайн замовлень. Моя англійська поки що не дуже сильна — добре розумію, але говорити ще важко. Якщо ви знаєте про вакансії або самі шукаєте працівника, буду вдячний за будь-які пропозиції!
-
Geox нові демісезонні черевики, розмір 31 для дівчинки, на не дуже широку ногу.Пролетіли з розміром. Ціна 50$. Територіально Seton або Shawnessy .
-
Reima комбенізон зимовий, на бірці 98см(+6см як завжди в Реймі) Стан чудовий. Ціна 50$. Подивитись/купити можна Seton або Shawnessy.
-
Продається готовий образ відьми/чаклунки Як новий. Жодних плям. Одягався один раз на фотосесію Розмір S Ціна 40$
-
Продам блок подогрева на магните Легкий в использовании Работает отлично, меня зимой в лютые морозы спас Продаю в связи с наличием в машине своего подогрева Как новый Цена 60$ Забирать район Glamorgan
-
Reima комплект комбенізон на 104см по бірці та куртка на 110см по бірці, капюшон один на двох(один загубили). Комбінезон носили майже 2 сезони, дуже класний, стан не ідеальний але добрий. Ціна за обидві одиниці 70$
-
Reima дошовик на 104см(+6см).Ціна 15$
-
Reima зимові штани 116см по бірці та куртка Trespass 5/6років.Стан чудовий, 40$ за обидві одиниці. Подивитись/купити Seton або Shawnessy.
-
Напівкомбенізон Reima 104см на бірці(+6см).Стан дуже гарний, в житті не такий яскравий, як на фото , на колінах трохи ,як счесано,на фото намагалась показати, коли одягнути, цього не видно. Ціна 25$, локація Seton або Shawnessy.
-
В Т&Т мені не сподобався взагалі