UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Шукаю роботу в Калгарі. Розглядаю вакансії на складах, фабриках, у магазинах (викладка товарів, пакування, обробка замовлень тощо). Маю понад 3 роки досвіду роботи на складі, де працював із системами управління складом (WMS), програмою 1С: Підприємство 8.3, сканером штрих-кодів, допомагав у проведенні інвентаризацій та займався підготовкою онлайн замовлень. Впевнений користувач ПК. Моя англійська поки що не дуже сильна — добре розумію, але говорити ще важко. Готовий розглянути також інші варіанти роботи, де не потрібен досвід. Якщо ви знаєте про вакансії або самі шукаєте працівника, буду вдячний за будь-які пропозиції! Дякую!
-
Дякую!!
-
В звʼязку с переїздом перездаємо контракт на 1 Bedroom 1 bathroom Доступна для оренди з 1 листопада 1,650 $ на місяць (все включено, крім електрики та інтернету) + $999 заставу за пошкодження (ви отримаєте його назад, коли виїдете), $25 на місяць за домашню тварину Крита зовнішня парковка - $45/місяць Відкрита зовнішня автостоянка - 25 доларів на місяць Вулична безкоштовна автостоянка Відкритий тенісний корт, парк, тренажерний зал, Starbucks біля будівлі 15 хвилин пішки до C-Train Соналта 4-хв пішки до автобусної зупинки (6,7,22,2) Напишіть мені, якщо зацікавлені
-
МУЖИК В РАБСТВЕ: Чаду Стахелски пришлось с нуля переснимать «Балерину» во вселенной «Джона Уика» По данным World of Reel, версия Лена Уайзмана («Другой мир») оказалась настолько несмотрибельной, что режиссёру франшизы пришлось подтирать за ним аж на протяжении 2-3 месяцев. Lionsgate не может допустить провала, так что перенесла фильм на год, чтобы особое внимание уделить доработке.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, моя жена работает на фулл тайм, но условия трудо сильно физические (ящики по 20 кг кидать), посоветуйте пожалуйста агенства в который она могла бы обратиться и сменить работу, заранее благодарю!
-
Продам Volkswagen Passat CC 2011 2.0turbo Пробіг 199,500 Машина в максильно жирній комплектації Все обслужено!Останнє ТО на 1,2к$ (Гальма по кругу,масла і т.д) Машина доглянута,я другий власник,жодних проблем немає Можете привезти свого механіка або поїдемо на сто Ціна 11,000$ кєш БЕЗ ТОРГУ! З пропозиціями заберу за 9 йдіть лісом,будь ласка🤝 Можливий обмін з моєю доплатою на SUV!Продаю бо шукаю машину побільше!
-
Здається студія в центрі міста (333 17 SW) за вигідною ціною (1250+/-). У пішій доступності магазини, кафе та громадський транспорт. Ідеально підійде для однієї особи або пари. Комунальні послуги включені, окрім електроенергії (орієнтовно 50 доларів на місяць). Подробиці в приватні повідомлення.
-
Ви повинні були його отримати протягом 6 тижнів. Треба їм писати, що не отримали