UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
-
Я не питав щодо морозів, то й так зрозуміло) мене більше цікавить практичність та рентабельність. Яка вартість страховки в порівнянні за звичайними авто. Скільки виростають біли на електрику , якщо вдома заряджати і тд. Як там всякі розумні фішки того ж самого автопілоту в реальних щоденних умовах ну і тд..як швидко вона вартість втрачає в кінці кінців)
-
Перездаю контракт 1 bedroom. Контракт дійсний до квітня місяця 2025 року. Адреса 1135 15 Ave SW. Ціна: 1450$, але можете поговорити з лендлордом про знижку (буде 1375$). Депозит 500$ 18$ місячна страховка. Водопосточання і отопленння входить в оплату. Локація чудова. До станції C-train 10-15 хвилин пішки. Поблизу магазин Co-op (10 хв пішки). В 5-ти хвилинах магазин Safe-on-Foods, спортивний зал Goodlife, McDonald’s та багато інших закладів.
-
В тебе прям поради одна оригінальніше іншої і ті, про які я б і сам ніколи не здогадався…😁 Мені цікаво самому поспілкуватися з власником Тесли в Канаді вживу. Бо як мінімум зрозуміти ціну на страхування та тарифів на електрику легше, якщо ми живемо в одній провінції та в одному місті)
-
Добрий вечір Підкажіть будь ласка як поставити підпис в електронній версії на подачу на кліматичні виплати? Документ не дозволяє поставити підпис в кінці
-
Пропонуємо вам послуги перевезення меблів/крупногабаритного вантажу від професійної команди. Від маленької доставки до великого домашнього мувінгу. Нехай ваш переїзд буде Stress Free. • квартирні переїзди / будинки 2-3-4 кімнати • доставка меблів/побутової техніки • перевезення по всій Канаді. AB-BC-SK-MB • складання/монтаж меблів • вивіз сміття • доставка авто/мото транспорту Ми з радістю виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ • досвід роботи та поводження з вашими речами • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога • вибір вантажних авто: 6.5ft pickup truck, 16ft cube van truck, 20ft enclosed trailer, 26ft box truck. 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякуємо всім. 🤝
-
Ціна на страхування буде залежати від твого безаварійного стажу в Канаді. Ціна страхування буде більше навіть one way. Біл за електрику буде більше, але залежить від пробігу. Ціна на вживаний авто тримається довше від бензинок. Автопілот небезпечний. Сама тесла його позиціонує як бета
-
Перездається кімната в новому таунхаусі з ванною і туалетом( все разом) Ціна: 1300 CAD/місяць ( + комуналка -140-170 доларів , максимально було 170) Кімната до кінця травня. На другому поверсі:, кухня,(балкон). € безкоштовне паркомісце( гараж) кімнатирозміщені на 3 поверсі( також там сушилка і пралка) ° Локація: Shawnee sq sw , поруч усі магазини (Sobeys, SuperStore, метро) У сусідів є маленька дитина( 1 рік ) може заїхати пара с дитиною.