UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Яку суму cad вам видавав банкомат за 1 зняття?
-
НА ДАХУ БУДИНКУ для загального користування є велика зона для відпочинку (з доступом 24/7) та зона для вечірок (Party area) з грилями (*газ заправляють керуючі чи власники будинку, за це турбуватися не потрібно). ~•~•~•~•~•~ ПОРУЧ: Багато автобусних зупинок (відстань до найблищих зупинок 1-3 хв пішки). Mcdonald’s - 2 хв пішки. Walmart - 10 хв автобусом. ~•~•~•~•~•~ За деталями телефонуйте за #: 3683999250
-
чому питаю, бо я тут сам і нікого не знаю було б чудово спілкуватися з українцями якщо такі йе десь в околиці, я тут пару днів знайшов непогану працю та людей які здають житло різні варіанти та й owner адекватна людина, було б чудово якщо хтось мешкає поблизу 4641 128 Ave NE тоді можна збиратися на каву та нетворкінг
-
Вітаю🙂 Перездаємо КІМНАТУ в «2 bedroom apartment». За АДРЕСОЮ: 1430 19 Ave SW (1 поверх). ~~~~~~~ Будинок новий, побудований в 2023 р. Ми другі за рахунком орендарі в цій квартирі після здачі в експлуатацію цього будинку. ~~ Для 1 людини або пари. (В другій кімнаті живе пара) ~•~•~•~•~•~ ЗАСЕЛЕННЯ в кімнату можливе з ГРУДНЯ (якщо встигнемо все переоформити). ~•~•~•~•~•~ ЦІНА оренди: 1125$ + електроенергія і вода (в нас на 2 людини виходить +/– 100$). Депозит (1125$) Інтернет 35$/місяць. Дружні до тварин (Pets friendly) За тварину + 35$/місяць. ~•~•~•~•~•~ КІМНАТА з великою вбудованою шафою та з власною просторою ванною кімнатою. ~•~•~•~•~•~ ДЛЯ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ В КВАРТИРІ: Салон і кухня; Пральня (пральна машина + сушарка); Шафа; ~•~•~•~•~•~ На кухні є нові необхідні приладдя: Холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, чайник.
-
Сорян. Тільки що поговорив з моно-банком. З валютної карти можна знімати еквівалент 100,000 тис грн в день. Тобто якщо гроші в US, то це 2400 US в день і плюс 2%. Виходить, лише одна конвертація з US в CAD. Це і дійсно вигідно і менше головняка, ніж через всякі криптогаманці)
-
Всем привет! Ищу страхового брокера для оформления страхового полиса на авто. Пожалуйста русско-украинскоязычный!
-
Здаю окрему кімнату. 1212 13 Awe SW. 880CAD за все. За подробицями пишіть в особисті.
-
Так, це я знаю. Я так знімав в 2022му ще. Просто вони там щось міняти почали, і я думав знизили ліміти. Якби там не було, а дєльци ці всі беруть комісію 2% також, ну нехай 1.5%.. так воно ж набагато простіше за умовні пару тижнів зняти без головняків і зайвих схем.