UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Перездаю контракт 1 bedroom. Контракт дійсний до квітня місяця 2025 року. Заселятися можна в зручний для вас час. Адреса 1135 15 Ave SW. Ціна: 1375$ Депозит 500$ 18$ місячна страховка. Водопосточання і отопленння входить в оплату. Парковка 75$ Локація чудова. До станції C-train 10-15 хвилин пішки. Поблизу магазин Co-op (10 хв пішки). В 5-ти хвилинах магазин Safe-on-Foods, спортивний зал Goodlife, McDonald’s та багато інших закладів.
-
Привіт, дівчата! Шукаю бровистів, ламімейкерів або нарощення вій для розширення послуг у моїй студії. Всі питання в приватні повідомлення 🩷
-
Привіт! Хто може повісити два карнізи? Потрібна людина зі своєю драбиною - стелі близько 3х метрів
-
🌍🍀 Мій Дублінський марафон 🍀🌍 ✨ Ірландія, Dublin Marathon – 42 км ✨ Моя історія Пройшло вже два тижні, але, знаєте, з інтернетом завжди є невелика затримка 😊 Тож ось історія мого шляху у Дубліні! Мій час: 4:34:03 🕒 Форма: зелена футболка з Гомером Сімпсоном, який насолоджується пінтою Гіннеса, для повної ірландської атмосфери 🍻 (дивіться фото №4!) Найважчий момент: Після марафону на мене чекали… сходи. І якщо ви ще сумніваєтеся, що єдинороги існують, просто не бачили, як я спускався з другого поверху наступного дня, тримаючись за стіни, наче за останню надію! Найкрутіший момент: Коли я зупинився перед фінішем, повністю виснажений, випадковий марафонець хлопнув мене по плечу й вигукнув: «Камон, бро, це остання миля!» І в мене відкрилося друге дихання. Дякую, Бро!! Після цього марафону зрозумів, що кожен має той самий “останній кілометр”, де питання лише одне: здатися чи зробити ще один крок. 🍀 Тож біжіть за своїми мріями! Всім Добра та Миру!:) Далі буде...
-
В церковь рано пошёл и норм😆 И голова не болит, но и за алкашкой с утра рано идти как то не по православному)
-
Всім привіт! У звʼязку з переїздом, терміново продаємо деякі речі : Ванночка дитяча (нова розкладна) - 30 cad Стіл кухонний (скляний) з 4 стільцями - 100 cad за комплект компʼютерний стіл (невеликий) - 30 cad диван - 100 cad ліжко з матрацом queen - 100 cad невеликий комод для речей - 30 cad (на амазоні 120$) дитячий велосипед - 15 cad Район SW близько до 17 ave Якщо когось цікавить , пишіть в приват
-
У меня есть подставка под телевизор, спасибо. Зачем ещё одна?)
-
Сдаются 1 bedroom апартаменты. Возможно заехать уже сейчас и до декабря без оплаты. Отдельная кухня с гостиной, отдельная спальня, санузел и балкон. Большие окна, светлая квартира с необычным ремонтом. 13 этаж с красивым видом. Можно с питомцами. На последнем этаже зона для отдыха с грилем, бильярдом, теннисом и прочими развлечениями. Цена: 1882$ + электричество. Плита и отопление газовое, входит в цену аренды. Договор до 28 февраля 2025, есть возможность продления без изменения цены. Расположение: 14 Ave & 14 st sw. В близи даунтауна. Автобусная остановка под домом, в пешей доступности ctrain station, dollarama, convenience store, соор and SafeWay. Пересдам по причине переезда, есть возможность договориться о мебели и прочих вещах. 403-371-9384 Кирилл
-
на емейл письма от телуса не приходят?
-
Мне неинтересна колда. Я всегда больше БФ любил