UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет, Отдам лампы за 25 долларов И кофту за 15 новое! Не подошел размер
-
Если кому-то нужен купальник для гимнастики, можем пошить на любой возраст, с любыми пожеланиями, и разной ценовой политикой. www.instagram.com/calgary_grace_gymwear?igsh=MWFlaTdiMjdhYnUwdg==
-
www.facebook.com/marketplace/item/470802808783080/?mibextid=dXMIcH
-
Інформація для всіх хто купує авто, чи має справу з аукціонами, щоб знизити ризики до мінімуму і не «попасти на гроші». Карфакс репорт це найбільша база даних по історії обслуговування, аварій, кількості власників і тд. Оригінальна ціна на офіційному сайті $44.99. Але завдяки особистій тісній співпраці з дилером (імʼя котрого я не можу розголошувати) надаємо змогу перевіряти авто по $2.99, за посиланням нижче. Репорт приходить одразу на gmail котрий ви вказуєте на момент перевірки VIN номеру. carfaxhelp.info
-
Інформація для всіх хто купує авто, чи має справу з аукціонами, щоб знизити ризики до мінімуму і не «попасти на гроші». Карфакс репорт це найбільша база даних по історії обслуговування, аварій, кількості власників і тд. Оригінальна ціна на офіційному сайті $44.99. Але завдяки особистій тісній співпраці з дилером (імʼя котрого я не можу розголошувати) надаємо змогу перевіряти авто по $2.99, за посиланням нижче. Репорт приходить одразу на gmail котрий ви вказуєте на момент перевірки VIN номеру. carfaxhelp.info
-
🍂❄️ Тур "Пісня Води та Льоду" ❄️🍂 Лише короткий час між осінню та зимою можна почути пісню води та льоду — коли озера ще не замерзли, ліси зберігають осінній дух, а гори вже сяють сніговою величчю. Наш тур це прекрасні види трьох національних Парків, унікальні фото снігових вершин в кришталевих водах гірських озер та фірмовий 5-ти кілометровий похід навколо озера в Британській Колумбії. 🌲❄️🍂🏔️ #ПісняВодиТаЛьоду #WildBusAdventures #НаціональніПарки #МагіяСезонів Субота, 16 Листопада, Калгарі Вартість 69 діти, 89 дорослі Квитки: wildbus.ca/tours/p/water-and-ice
-
🍂❄️ Тур "Пісня Води та Льоду" ❄️🍂 Лише короткий час між осінню та зимою можна почути пісню води та льоду — коли озера ще не замерзли, ліси зберігають осінній дух, а гори вже сяють сніговою величчю. Наш тур це прекрасні види трьох національних Парків, унікальні фото снігових вершин в кришталевих водах гірських озер та фірмовий 5-ти кілометровий похід навколо озера в Британській Колумбії. 🌲❄️🍂🏔️ #ПісняВодиТаЛьоду #WildBusAdventures #НаціональніПарки #МагіяСезонів Субота, 16 Листопада, Калгарі Вартість 69 діти, 89 дорослі Квитки: wildbus.ca/tours/p/water-and-ice
-
Перездаємо свій контракт буде дійсний до 30 червня. Адреса: 1403 26a St SW. Квартира однокімнатна велика, світла, простора, знаходиться на 4 поверсі, з великою кількістю місця для зберігання. В квартирі є пральня, посудомийка, балкон. У будинку є патіо та паркінг. Поруч знаходиться станція метро. Дозволено проживання з домашніми тваринами (+35$). На машині 5 хвилин до центру міста. Район тихий і спокійний, лише 12 хвилин пішки до магазинів Walmart, Safeway. Вартість 1825$ на місяць (депозит 1750$, повертається при виїзді) + комунальні. Якщо цікавить пишіть скину фото.
-
Пересдаем уютный 2BD бейсмент. Glenbrook SW. 1300 + коммунальные. Контракт до сентября 2025 . Депозит 1300. Отличная локация, тихий район, рядом вся необходимая инфраструктура. Закрытый общий двор. Бесплатная парковка у дома. Спокойные, семейные соседи. Дружелюбный landlord. No dogs , no smoking.
-
Добрий вечір. В клінгову компанію потрібно двоє енергійних та відповідальних дівчат. Хто дійсно шукає роботу напишіть мені коротко про себе і номер телефону
-
Мене попросила виставити оголошення колега , яка веде Калгарі. Тому якщо вас цікавить додаткова інформація залишайте номер телефону і вас набере менеджер і розкаже умови роботи
-
Продам PS5 Disk Edition, 400 кад
-
Терміново перездам 2-бедрум кондо в районі Bridgeland - Заїзд 1 грудня (або раніше), контракт до 31 квітня 2025 (з можливістю продовження). - Оренда: $2100/місяць, включає в себе воду, опалення, паркомісце та сторадж. - Депозит з вас не вимагаємо, а наш $2100 перейде вам в кінці контракту. - Домашніх тварин можна з дозволу лендлорда. - Світла та простора квартира, сучасна кухня, велика ванна, гарний краєвид з балкону. Пишіть мені: @johnnykramer