UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
For free Локація 2619 41 st Forest Lawn
-
TIES for Ukrainian Families. The power of Networking: small talk in Canada* У четвер, 14 листопада, о 18:00* запрошуємо вас на наш Conversation Club! У затишній атмосфері зі снеками та чаєм ми будемо тренуватися в мистецтві нетворкінгу, розбирати реальні життєві ситуації, коли small talk допомагає заводити нові знайомства, розширювати коло спілкування, знаходити роботу та нових друзів. Час і місце зустрічі: четвер, 14 листопада, 18:00, Центральна бібліотека, 1-й поверх. Не забудьте *зареєструватися за посиланням* , адже кількість місць обмежена. Чекаємо на вас з нетерпінням! forms.office.com/r/ZKuCRgTxBQ
-
рф-ія мабуть
-
Сидять два куми, їдять сало. Один другому й каже: - Куме, а ви знаєте, тоті москалі, шляк би їх трафив, але вони такі героїчні, ну такі вже героїчні люди! - Та ви шо таке триндите, куме! - Ну так от. Слухайте. Йду я вчора попри ставок, глип - а там москаль топиться. Я йому: "Може тобі допомогти?". А він все кричить та й кричить: "Та ну! Та ну!"
-
Патрон скажи гав
-
Що саме потрібно?
-
Бажаю здоров'я! Збережено "тут проблема знайти хоч якогось, особливо на півдні. На півночи трохи легше. albertafindadoctor.ca/"
-
Патрон запомни
-
Альберта готується до сплеску респіраторних захворювань: лікарні під тиском 🚑 Медичні служби Альберти готуються до зростання респіраторних захворювань. Кількість госпіталізацій через COVID-19 майже подвоїлася з вересня, а з початку пандемії зафіксовано 136 летальних випадків. Лікарні вже перевантажені, проте AHS відкриває 200 тимчасових ліжок та набирає додатковий персонал. Лікарі прогнозують подальше навантаження через грип та запроваджують рекомендації по самоізоляції для тих з респіраторними симптомами. 🔗 Джерело: GlobalNews
-
Продам лижну куртку. Якість супер Розмір L Стан відмінний Дуже тепла, зручна. Багато необхідних карманів. Ціна 50$ Забирати район Glamorgan
-
Продамо дитячу люльку Стан нової Має функцію вібрації Маленький матрас та простирадло теж включно 20$
-
Добрий вечір, можливо комусь потрібні гривні. Можемо зробити обмін на канадські долари при зустрічі. Я можу підʼїхати до вас. Пишіть в повідомлення.
-
-
-Миколо! -Га? -А ти чув, як москалі наше пиво називають? -Як? - Піво - А Борщ - пєрвоє, Галушки - втаройе, Вареники - пєльмені, Сметану - майонез, Університет - палітєх. Сало - целлюліт - Повбивав би!
-
Окай... Збережено "тут проблема знайти хоч якогось, особливо на півдні. На півночи трохи легше. albertafindadoctor.ca/"