UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доступна комната в аренду с 1 декабря на длительный срок. Только женщина/девушка, пожалуйста 700 Са$ в месяц (коммунальные, интернет и прочее входят в эту стоимость) Полностью меблированная комната с общими зонами (ванная, гостиная, столовая, прачечная и кухня). Расположена в тихом и удобном районе. Предоставляется необходимая мебель. Пишите, если интересно. Фото ниже 👇🏻 Адрес: 50 Doverdale Mews SE
-
Давайте проще, нет секса нет любви
-
Продам аерогриль 30$
-
Продам стіл IKEA в доброму стані. 70$. За подробицями пишіть в приватні.
-
GTA 6 на 26 рік перенесли
-
Віддам безкоштовно. Самовивіз. За подробицями пишіть в приватні повідомлення
-
@Argam_Mel може підкаже
-
Ви так міркуєте бо вас не торкнулось це, я памʼятаю коли у вас там були якись проблеми з паспортом дитині то ви якось не толерантно там висловлювались. Всі розумні коли їх це не стосується. В мене важлива посилка вже дві неділі у ціх остолопах лежить, звичайно мені це не подобається, чому я повинен терпіти ці незручності. Я що робити якщо люди чекають якісь ліки які важливі для життя, цім остолом все одно бо вони бастують, а комусь може погано бо він не може свої ліки отримати. Пошта Канади немає супер сервісу за який треба піднімати зарплатню! Давайте всі розпочнемо страйковати! Я працюю у компанії повʼязаної з газом, мене не влаштовує зарплатня, давайте я перекрию газ, ви посидите без опалення у холодній хаті пока ми будемо страйкувати. Як вам така ідея?
-
Слухав огляди - це чутки, але спираються вони на фінмодель Рокстар, і їм, наче не вигідно випускати саме в 2025 році. Такі вони чутки
-
Передамо контракт до 1 лютого 2025. 2-bedroom/1 bath, 2080$, без депозиту 15 Ave SW район Beltline Великі кімнати, простора гостина з панорамним вікном, кладовка в квартирі, вода і отоплення входять в оренду Заїхати можна з 1 грудня, або декілька днів раніше Зручна транспортна розвʼязка - під домом автобуси 3,17,449, 10 хвилин до Victoria Stampede, поруч Меморіальний Парк, Линдсей парк і декілька дитячих майданчиків
-
Продам диван с креслом Пользовались пол года (точнее почти не пользовались, просто стоял) После покупки чистили, в хорошем состоянии Не раскладывается (Причина продажи: покупка нового) 50$