UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Норм, но с Краковской рождественской ярмаркой, уверен, и близко не стояло)
-
Та лучше Cold Garden, и после него пойти кофе выпить )
-
Ну кабель использую хороший CAT 8, и скорость отличная, в Canadian Tire не найти, 40 Gbps , так что рекомендую его и интернет. Rogers
-
И вообще я не понимаю к чему этот стёб, ну написал я не правильно и что, сразу такую хуету писать.
-
З 1 грудня перездаємо контракт 1-бедрумної квартири за адресою 335 18 Ave SW. Закінчення контракту 31 січня 2025 року з можливістю продовження . Вартість 1850$ без залогової суми. Робимо додатково бонус, мінус 1850 на перший місяць, тобто безкоштовно . Додатково оплачуєте лише світло ( орієнтовно 60-70 $ на місяць ). Зручне розташування: поруч парк, садочки, школа, магазини, кафе; до автобусної зупинки буквально 2 хвилини. Квартира комфортна для проживання, є вся необхідна техніка, взимку тепло ( є регулювання температури), влітку працює кондиціонер. В будинку є парковка Громадські зручності: Пакетне обслуговування Послуги пральні в квартирі Контрольований доступ Менеджер нерухомості на сайті Система безпеки Відео патруль EV зарядка Вхід на брелок Ліфт Фітнес центр Пішки до кампусу. Особливості квартири: Пральна/Сушильна машина Опалення Без куріння Кабель готовий Місце для зберігання речей Ванна Домофон Посудомийна машина Прилади з нержавіючої сталі Острівна кухня мікрохвильова піч духовка Кондиціонер Холодильник Морозильна камера Вінілові підлоги.
-
А что я не так написал?
-
Огнетушитель дать?))
-
Тем более взрослый человек и ребенок есть
-
Только там еды нет:) Можно, конечно заказать доставку, впрочем.
-
Доброго дня, може хто знає, чи є в Калгарі якийсь магазинчик де можна купити українську літературу (книги)? Дякую за відгук
-
РОБОТА!!! В КОМПАНІЮ Renoteck Meral Roofing терміново потрібні люди з досвідом роботи на металевих дахах! Шукаємо спеціалістів по монтажу металевої покрівлі: - Standing Seam (фальцева) -Metal shingles Пишіть будь ласка тільки хто має досвід. У нас компанія номер 1 в Альберті вже 15 років по металевим кришам. Заробітня плата 25$/година - випробувальний термін, далі в залежності від вашого досвіду!