UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Пропонуємо вам послуги перевезення меблів/крупногабаритного вантажу від професійної команди. Від маленької доставки до великого домашнього мувінгу. Нехай ваш переїзд буде Stress Free. • квартирні переїзди / будинки 2-3-4 кімнати • доставка меблів/побутової техніки • перевезення по всій Канаді. AB-BC-SK-MB • складання/монтаж меблів • вивіз сміття • доставка авто/мото транспорту Ми з радістю виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ • досвід роботи та поводження з вашими речами • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога • вибір вантажних авто: 6.5ft pickup truck, 16ft cube van truck, 20ft enclosed trailer, 26ft box truck. 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякуємо всім. 🤝
-
У зв'язку з переїздом ПЕРЕСДАЄМО свій чинний контракт 2bd і 2ba квартири з шикарним панорамним видом на озеро. Термін дії до 1.05.2025 з можливістю продовження. Квартира розташована в елітному житловому комплексі Elata building (90 ave SW) з відмінною інфраструктурою (все є в пішій доступності), відмінною транспортною розв'язкою і хорошими сусідами в будівлі. Вартість - 2496$/міс. Включено: Опалення, вода, підземний паркінг, басейн, спортзал. Депозит, що повертається - 700$. Квартира дуже простора, світла і тепла, а влітку ми жодного разу не ввімкнули кондиціонер. Pets friendly. Доступна до заселення. Зв'яжіться, будь ласка, зі мною для отримання додаткової інформації або для перегляду.
-
@pers0nazh
-
У мене готівки немає, а е-трансфери продавці не сильно люблять
-
У Тебе є родичі в Ізраїлі?) В інтернеті тільки скам, останнім часом не приємний досвід маю і щось трохи боюсь в одну і ту саму калюжу два рази наступати😋
-
Кинь координаты
-
Но все равно от амфа не отказался
-
Может амфетамина
-
youtu.be/aBLTfggn1B8?si=onlTlibdjH0unmxW
-
Хто не знає то:
-
Сьогодні вночі адекватно себе почуваючи написав в дірект до Емілії Кларк, поки не відповіла, але я зачекаю!
-
Привіт, нещодавно було оголошення про авто у кредит від Honda, а зараз не можу його знайти, може хто зберіг, поділитися будь ласка