Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 532.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    50474
    wrote on last edited by
    Ищешь опытного траффера в Телеграм? Ты нашел идеальный вариант! 🚀 🔑 Почему стоит выбрать меня? 25,000+ свежих и отборных чатов на любую тематику. 4 года успешного опыта в Телеграм Спаме. Индивидуальный подход под твои задачи. Гарантирую честность, качество и результат — никаких предоплат и пустых обещаний! ✅ Начнем прямо сейчас! 🚀 @White_Traffer
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    50474
    wrote on last edited by
    Ищешь опытного траффера в Телеграм? Ты нашел идеальный вариант! 🚀 🔑 Почему стоит выбрать меня? 25,000+ свежих и отборных чатов на любую тематику. 4 года успешного опыта в Телеграм Спаме. Индивидуальный подход под твои задачи. Гарантирую честность, качество и результат — никаких предоплат и пустых обещаний! ✅ Начнем прямо сейчас! 🚀 @White_Traffer
    1 Reply Last reply
    0
  • t5133966939T Offline
    t5133966939T Offline
    ARNELLA Konovalova
    wrote on last edited by
    ПЕРЕЗДАЄМО СВІЙ КОНТРАКТ ⚠️Заселення 15 СІЧНЯ ⚠️ СІТОН! 2 bedroom + 2.5 bathroom Шикарна локація! 2хв сплешпарк,дитячий майданчик, YMCA, суперстор, банки, заправки, кафешки, догпарк, 2 баскетбольних майданчиків, лікарня і багато іншого НАШ Контракт до 1 червня : 2300$ + комунальні, далі можете продовжити оренду Детальні фото і відео вишлю в приват, кому цікаво пишіть 🌷
    1 Reply Last reply
    0
  • t5749087607T Offline
    t5749087607T Offline
    ဖြိုးဝေ ဦး
    wrote on last edited by
    🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @AndreyCNA — расскажу все детали и помогу стартовать!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Дорогі батьки! Сьогодні я вирішила написати книжечку до свята, яке так люблять всі діти, — до свята Святого Миколая.Її я хочу посвятити хворій на рак Олені, яка проживає в нашому місті Калгарі та бореться з цією страшною хворобою. Нехай Бог її оберігає і дарує швидке виздоровлення, щоб її дитина раділа не лише подарункам, а й здоровій матусі. Ця книжечка абсолютно безкоштовна, і я з радістю ділюсь нею з вами. Але якщо ви бажаєте зробити пожертву на користь Олени, яка бореться з раком, я з радістю надаю її e-mail для трансферу [email protected] В цій книжечці ви знайдете не лише цікаву історію про життя Святого Миколая, яку доповнюють яскраві малюнки, створені за допомогою штучного інтелекту, але й різні ігри, що сприяють розвитку дрібної моторики, пам’яті, уваги. А на останній сторінці вас чекає пісня, яку я недавно написала. Дякую за вашу увагу, і бажаю гарного свята та радості! !!!Відкривайте з компʼютера, щоб не змістилися малюнки і текст!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t266627663T Offline
    t266627663T Offline
    Nik Galaev
    wrote on last edited by
    Дорогі батьки! Сьогодні я вирішила написати книжечку до свята, яке так люблять всі діти, — до свята Святого Миколая. Її я хочу посвятити хворій на рак Олені, яка проживає в нашому місті Калгарі та бореться з цією страшною хворобою. Нехай Бог її оберігає і дарує швидке виздоровлення, щоб її дитина раділа не лише подарункам, а й здоровій матусі. Ця книжечка абсолютно безкоштовна, і я з радістю ділюсь нею з вами. Але якщо ви бажаєте зробити пожертву на користь Олени, яка бореться з раком, я з радістю надаю її e-mail для трансферу [email protected] www.facebook.com/share/1DVWBV5FdD/?mibextid=WC7FNe В цій книжечці ви знайдете не лише цікаву історію про життя Святого Миколая, яку доповнюють яскраві малюнки, створені за допомогою штучного інтелекту, але й різні ігри, що сприяють розвитку дрібної моторики, пам’яті, уваги. А на останній сторінці вас чекає пісня, яку я недавно написала. Дякую за вашу увагу, і бажаю гарного прочитання та радості! By @marianateacher
    1 Reply Last reply
    0
  • t266627663T Offline
    t266627663T Offline
    Nik Galaev
    wrote on last edited by
    Дорогі батьки! Сьогодні я вирішила написати книжечку до свята, яке так люблять всі діти, — до свята Святого Миколая. Її я хочу посвятити хворій на рак Олені, яка проживає в нашому місті Калгарі та бореться з цією страшною хворобою. Нехай Бог її оберігає і дарує швидке виздоровлення, щоб її дитина раділа не лише подарункам, а й здоровій матусі. Ця книжечка абсолютно безкоштовна, і я з радістю ділюсь нею з вами. Але якщо ви бажаєте зробити пожертву на користь Олени, яка бореться з раком, я з радістю надаю її e-mail для трансферу [email protected] www.facebook.com/share/1DVWBV5FdD/?mibextid=WC7FNe В цій книжечці ви знайдете не лише цікаву історію про життя Святого Миколая, яку доповнюють яскраві малюнки, створені за допомогою штучного інтелекту, але й різні ігри, що сприяють розвитку дрібної моторики, пам’яті, уваги. А на останній сторінці вас чекає пісня, яку я недавно написала. Дякую за вашу увагу, і бажаю гарного прочитання та радості! By @marianateacher
    1 Reply Last reply
    0
  • t266627663T Offline
    t266627663T Offline
    Nik Galaev
    wrote on last edited by
    @uu_winter мабуть
    1 Reply Last reply
    0
  • t1881657620T Offline
    t1881657620T Offline
    Anastasiia D
    wrote on last edited by
    Усім привіт! Шукаю компанію на Лейк Луіз на неділю. Потрібно місце в машині для мене та сноуборда☀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t6053101347T Offline
    t6053101347T Offline
    Ахмед
    wrote on last edited by
    Пaссивный зaρaбoтoκ. Удaленнaя cфeρa. Чac вρeмeни в дeнь. C любoй тoчκи миρa. C тeлeфoнα/пκ. Cтрого 21+ Интeρecнο? "+" в личныe.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Швидко буде, що скинули вище. Або можете знайти де вам зручно secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Zaichuk
    wrote on last edited by
    так, щойно приїхав хочу зробити все пошвидше
    1 Reply Last reply
    0
  • t266627663T Offline
    t266627663T Offline
    Nik Galaev
    wrote on last edited by
    Імміграційний? Central Street North
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    імміграційний медогляд?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Zaichuk
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка лікарню де можна зробити мед огляд
    1 Reply Last reply
    0
  • t1881657620T Offline
    t1881657620T Offline
    Anastasiia D
    wrote on last edited by
    Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5905562564T Offline
    t5905562564T Offline
    Вероника
    wrote on last edited by
    Привет, нужны 4 человека для дистанционной деятельности. Доход до 200 USD в день. Подробности в личке. Если интересно, отправьте мне "плюс"!
    1 Reply Last reply
    0
  • t398499857T Offline
    t398499857T Offline
    Anna Oliinyk
    wrote on last edited by
    Матрац дабл у чудовому стані 50$ Забирати Даунтаун
    1 Reply Last reply
    0
  • t472576312T Offline
    t472576312T Offline
    Дмитрий Демиденко
    wrote on last edited by
    Jeep Patriot 2010 - 4500$ Активний статус в Альберті. Пробіг 217 т. км. 8-10 л./100 км. Чистий салон. Немає іржі та граду. Передні колеса нові. Задні в гарному стані(другий сезон). Є невеликі сколи на лобовому. Продаю бо це є друга машина і тому проблема з паркінгом та вже не потрібна. Якщо є питання з радістю відповім.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags