UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У "нового" соліста -Деріса голос вже не той.. Мені в ранньому виконанні він подобався..але зараз не дуже. А от М. Кіске ще тримає марку. Я їх і люблю суто за чистий "металевий"голос. от ACDC. Наче легенди.. Але голос..нєєє
-
І треба щоб тебе звільнили правильно (не за статтею)
-
Подскажите кто знает. Можно, или может не желательно, запускать бензиновое авто дистанционно, когда оно стоит на ночном подогреве, в розетке? Спасибо
-
Продам окуляри 5$
-
Куда можно подойти? Или вы на дому? Можно адрес?
-
Продам корейську косметику. Тонер та серум, брала по 18 cad, віддаю по 10. Строк до кінця 26го Heritage
-
Привіт! Ми з дружиною шукаємо кваліфікованого тренера для занять у спортивному залі в Калгарі (North West/West). Ідеально – тренування в Killarney Aquatic & Recreation Centre. Оскільки я на реабілітації після перелому зап’ястя, потрібен індивідуальний підхід і обережний режим. Початок занять з січня. Якщо у когось є рекомендації чи поради, будемо вдячні!
-
📱Samsung S24 FE $10/м 📱Samsung S24 $20/м 📱Samsung S24 Ultra $50/м Вже з Rogers або з Fido? Планшет Samsung A9+ за $0 iPhone 16 Pro Max знижка $220 Деталі в особистих Market Mall WOW mobile boutique