UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю, перездається контракт. В центірі Calgary! Дійсний до 31 травня, з можливістю продовжити. Заїзд цього місяця 12.29! Квартира one bedroom, знаходиться за адресою: Sasso Condo 1410 1 St SE Біля зупинки Viktoriia Stampede, що знаходиться в центрі(Downtown). Це буквально 2 хвилини до зупинки. Ціна за місяць 1710$ ВКЛЮЧНО В ЦІНІ: Вода,опалення, доступ до фітнес центру, сауни, джакузі, кінотеатру та ігрової зони а також 1 місце для паркування авто, + пральна машина та сушка знаходяться у квартирі, на балконі особистий гриль). Будинок спокійний, + шумоізоляція дуже хороша. Під домом знаходиться Shoppers та HMart. З тваринами не можна. Фото зроблені ввечері тому виглядають трохи темно, але на справді квартира дуже світла. Якщо вас зацікавила квартира, прошу пишіть в особисті, радо відповім на усі запитання.
-
💯 Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $65 / $70 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
💯 Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $65 / $70 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Перездаємо свій контракт буде дійсний до 30 червня. Адреса: 1403 26a St SW. Квартира однокімнатна велика, світла, простора, знаходиться на 4 поверсі, з великою кількістю місця для зберігання. В квартирі є пральня, посудомийка, балкон. У будинку є патіо та паркінг. Поруч знаходиться станція метро. Дозволено проживання з домашніми тваринами (+35$). На машині 5 хвилин до центру міста. Район тихий і спокійний, лише 12 хвилин пішки до магазинів Walmart, Safeway. Вартість 1825$ на місяць (депозит 1750$, повертається при виїзді) + комунальні. Якщо цікавить пишіть скину фото.
-
Добрый вечер, кто знает как рефинансировать кредит на авто?
-
Добрий вечір! Молода пара без шкідливих звичок шукає кімнату для проживання. Або ж людину/пару для спільної оренди. Десь в центрі міста, бажано в пішій доступності до с-трейна. Бюджет до 1000-1200 cad Якщо є якісь пропозиції чи бажання то будемо раді поспілкуватися Можемо разом пошукати 😉😁
-
Усім, доброго вечора Якось сумно у Вас тут😂
-
Сьогодні прибирав у себе в квартирі трохи і задумався про те що Канада робить з мене нелюдя..(
-
Зависит от зала и от того, работает тренер на себя или на зал
-
Це айкос який мені хоч і ʼвіддали/подарувалиʼ, але я задумався про те що не запах від нього, бо в селі особливо до 12-ти років доводилося курити те що на смак як ʼсобачі жопиʼ-це ок😂, але за саме колір айкосу мені би надавали **здюлін ще до заїзду в моє село😂якщо ви розумієте про що я)
-
Что пил ?