UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не подалися на вп коли анкету заповнювали.. тому нема такого летер
-
Ребят, у кого-то пропал кешбек с кредитки cibc??? Я копила, а щас почему-то 0, ничего не списывала, у мужа тоже самое. Кто-то еще сталкивался?
-
В нас така сама ситуація.. я думаю шанс є якщо дуже просити офіцера в аеропорту, але не великий шанс мені здається судячи з того як вони прикручують всі опції зараз
-
Ребят, у кого-то пропал кешбек с кредитки cibc??? Я копила, а щас почему-то 0, ничего не списывала, у мужа тоже самое. Кто-то еще сталкивался?
-
Потім писали в кризові форму ще раніше але нічим не скінчилося то
-
Друзі, цього грудня запрошуємо вас поринути в атмосферу свята разом із українськими колядками від Dzvony Choir! 🎶✨ Ми підготували для вас декілька виступів у Калгарі де з радістю поділимося традиційними різдвяними піснями, які зігріють ваші серця та додадуть святкового настрою. 📅 Дати та місця виступів ви знайдете на афіші нижче. 💌 Хочете, щоб ми заколядували у вашому домі? Замовляйте приватний виступ 28 грудня, написавши нам: [email protected]. Усі виступи безкоштовні, але доброчинні пожертви вітаються. Усі зібрані кошти підуть на підтримку українських жінок-військовослужбовиць через фонд “Zemliachky. Ukrainian Front”. Долучайтесь до магії Різдва разом із нами! 🌟
-
Добрый день! Ребята, подскажите, пожалуйста, ищу жилье на Airbnb, приложение пишет сумму, например 1500 всего (до налогов). А как узнать какими будут налоги эти? Сбор приложения вроде бы включён. Ничего не пойму. На Booking пишут стоимость проживания + налоги. Через неделю прилетаем, а я до сих пор не нашла где жить будем первое время 🫣
-
Всім доброго дня! Підкажіть хтось працював в компанії Affinity? Напишіть в приватні, є декілька запитань.
-
Привіт. Може хтось з наших працює в підтримці Walmart ?