UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую
-
Ніжками теж не можна. Або бас, або лісапєд
-
Ні, все ж таки можна, вони просто не рекомендують
-
Hiking to Moraine Lake This is not recommended. Hiking to Moraine Lake from the community of Lake Louise is approximately 14 km one way with 527m elevation gain and 202m elevation loss. There is no pathway along Moraine Lake Road. This narrow, mountain road has minimal shoulders and large commercial vehicle traffic.
-
BREAKING: Остин Батлер сыграет главную роль в новой версии «Американского психопата» Это подтверждает Variety. Режиссёром выступает Лука Гуаданьино («Претенденты», «Назови меня своим именем»). Сценарий написал Скотт З. Бёрнс («Заражение», «Ультиматум Борна»).
-
Не вдалося, і чоловік звонив, і я — ні, такі правила. На питання скільки ж мені має бути років, щоб ви прийняли без направлення, не відповіли. Проте бачу, що старших приймають спокійно) Тут би час знайти просто до гінеколога з'їздити, а тут треба ще й до сімейного. А вони ще й якщо в тебе свого лікаря нема, не хочуть запис робити, тільки мовляв пробуйте волк-іном попасти Отак і намагайся за здоров'ям слідкувати, як того всюди рекомендують 😅
-
Некоторые СМИ уже выдали свои «Игры года» и появились первые результаты «общего зачёта». Ситуация следующая. На сегодня выдано 27 наград. 1. Astro Bot — 6 наград 2. Balatro — 5 наград 3. Black Myth: Wukong — 4 награды 4. Helldivers 2 / Metaphor: ReFantazio — 3 награды 5. Call of Duty: Black Ops 6 / Final Fantasy 7 Rebirth — 2 награды. Большинство наград выдали малоизвестные на международном уровне издания, но есть и более заметные: • Polygon — Balatro • GameSpot — Metaphor: ReFantazio
-
EA запустила большую распродажу в Steam с рекордными для многих игр скидками. • Dragon Age: The Veilguard — 35% • Dead Space (2023) — 70% • Star Wars Jedi: Survivor — 75% • Разные Battlefield — 90-93% • Mass Effect: Legendary Edition — 92% • Plants vs Zombies: Garden Warfare 2/Battle for Neighborville — 90% • Dragon Age: Origins / DA2 / «Инквизиция» — 85% • Spore — 90% • DiRT 5, DiRT Rally 2.0 — 85% • Need for Speed Unbound — 93% • WRC 24 — 75%
-
Мені цікаво як вони з такою інфляцією ще й ставку банку знизили