UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Запрошуемо на роботу в Києві
-
Питання кого укр податкова буде вважати своїм податковим резидентом. Мабуть всі підряд
-
Там інше питання. Військовий збір не являється податком а тому не підпадає під дію конвенції. А ще якщо податковий резиденьґт і не платиш податки, то всеодно маєш подавати декларацію в т.д.
-
Всім привіт! Шукаю роботу з офіційним працевлаштуванням на складах або в магазинах (викладка товарів, пакування, обробка замовлень). Маю понад 3 роки досвіду на складі, впевнений користувач ПК. Англійська поки слабка - розумію непогано, але говорити ще важко. Відкритий до інших варіантів роботи без досвіду (можливо помічник на сайдинг). Буду вдячний за пропозиції! Дякую!
-
Продам кофемашину De’Longhi Nespresso Lattissima One під відновлення або на запчастини. Почала погано пробивати капсули, ллється просто гаряча вода. Капучинатор та все інше працює. Можливо хтось знає як можна відремонтувати. Ціна 50$, SW Всі питання будь ласка в ПП. Дякую!
-
Кімната для дівчинки в центрі Ціна $450 Затишна кімната по сусідству з мастер бедрум, великий гардероб і велика мастер вбиральня. В мастер бедрум живе одна дівчинка. Розташування на 17 авеню, близько до центру, поруч все є, багато зупинок і магазинів. Чудовий район. Заселення в грудні або з січня. Комунальні не включені. За деталями звертатись в особисті❤️
-
PlayStation сделала summary за год
-
Здається в оренду дім на Panorama Hills, 1 bedroom, 1.5 bathroom (інша спальня в будинку закрита і не здається в оренду), main floor. Дім з меблями і всім необхідним для проживання. Не здаємо людям з тваринами і дітьми молодшими чим 6 років. За інформацією звертатись в приват.
-
Привіт усім! Знайома канадка (родом з Латвії) шукає На завтра на 2:00 pm чоловіків (2-3) для розвантаження товару з траку. 20$ за годину. Приблизно займе години 3-4 Кому цікаво, напишіть в приват мені (я дам контакти і зможете більше інформації дізнатись)