UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Український садочок «Веселка» чекає на Вашох діток🥰
-
Вітаю вас всіх . Приймаю замовлення на Новий рік на святкові страви: - Холодець - справжній, зварений з півника, без желатину по 30 за кг; - Булки - плетінки з сухофруктами по 8 доларів; - Завиванець з горіхами і ізюмом великий 25 доларів; - Рулети з маком по 18 доларів; - Вареники з картоплею і капустою по 22 за кг; - Пиріжки з різними начинками і сосиски в тісті від 2,50 і до 3,50 за шт; - Хліб домашній 10 доларів; - Булки цукрові по 2 долари за шт; - Голубці по 25 за кг; - Квашена капуста справжня без оцту і цукру 18 за кг; - Морква по корейські з органічним яблучним оцтом без цукру 18 за кг. - Хрін домашній з буряком по 10 за 100 г; - сметана домашня по 250 і 300 г контейнери по 15 і 18 доларів відповідно. Також на замовлення страви за вашими побажаннями . Знаходжуся в районі Bridgland. При комплексному замовленні можлива доставка Маргарита www.facebook.com/share/15rKgZqFyQ/?mibextid=wwXIfr
-
T&T завжди беремо свіжу печінку, курей, сало, курячі ніжки, свинячі вушка і дп.
-
Здається кімната для дівчинки в центрі, ціна $450 Затишна кімната по сусідству з мастер бедрум, великий гардероб і велика мастер вбиральня. В мастер бедрум живе одна дівчинка. Розташування на 17 авеню, близько до центру, поруч все є, багато зупинок і магазинів. Чудовий район. Заселення одразу. Комунальні не включені. За деталями звертатись в особисті❤️
-
Дякую, але це ж мабуть для десертів?
-
Дякую, а то я щось рулек не бачила тут
-
Я купляла у волмарті і фрешко
-
Дуже дякую за відповідь .
-
Іншого не знайшла… Але для холодцю, зазвичай, беру вушка свинячі або лапки в китайському, а потім витягую, або півня , застигає дуже добре.
-
NEW MOTOPOWER MP69039 Car OBD2 Color Scanner Code Reader Engine Fault Code Reader Scanner CAN Diagnostic Scan Tool Advanced Edition brand new product, ordered from Amazon for $120, but never used! everything is sealed and in the package, never used Цена:50$
-
@zostko Depay Всі обговорення в приватні повідомлення
-
Здається кімната в будинку, район Forest Lawn. Вартість 900 дол (все включено комунальні та інтернет). Є все необхідне для проживання, повністю мебельована. В іншій кімнаті проживає пара з України. Кухня, вітальня, ванна кімната, пралка, сушарка на 2 кімнати. Біля будинку достатньо місця для паркування. Вільна з 1 січня.
-
А есть фанаты "Кальмара"?) Я с трудом досмотрел вторую серию даже первого сезона. Диалоги и актерская игра на уровне утренника в школе в 10 классе Причем, у корейцев есть и нормальные фильмы.
-
Всем привет, такой вопрос. Я регал бизнес номер через реджеостри, это 9-ти значный номер я его получил, но номер GST не регал везде пишется о том, что номер GST это часть бизнес номера, вопрос так он автоматом зарегался или нет ? Если нет то как его зарегать в бизнес CRA? прямой такой опции там нет...
-
Продам підбори, розмір 8 В ідеальному стані Взувалися лише 1 раз Ціна 50$ (купувала за 75)