UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хоча, те саме було і в Польші, певний час. Люди поводили себе нагло і потребували безоплатної підтримки, забувши про те, що українці це трудяги, в першу чергу. Через це Канада, це ідеальна країна для нас 🙃
-
Потрібно ще розуміти, що «диких» людей вдосталь всюди. Плюс, багато людей, які прибувають по CUAET не дуже розуміють, що це не те саме як в Польші чи Чехії. Вони прибувають, а потім здивовано питають, а як тут працювати, як я приїхала з дітками, а гроші вже закінчуються… Тому, можливо програму трохи підкоригують, щоб люди не їхали сюди, тупо пожити в готелі, потім в хостів…
-
Всім привіт! 🤗🤗🤗 ‼️‼️‼️‼️Район BRENTWOOD (NW) або хто має машину і живе відносно недалеко від University of Calgary.‼️‼️‼️‼️ Чи є тут бажаючі ходити в спортзал і займатися з персональним тренером зі мною в парі??🤽🏻♀️🏊🏻♂️🚴🏻♂️⛹🏻 Ціни на тренера в середньому по місту космічні, але є така опція займатися вдвох-втрьох, і це буде в 2-3 рази дешевше. І веселіше ☺️☺️☺️ Абонемент у зал, який я пропоную, включає також (за бажанням) басейн, скалолазання, фітнес центр, ice skating. Пишіть в директ, буду рада відповісти на всі запитання🤗🤗🤗
-
Привіт, підкажіть які саме потрібні документи для еміграції паспорт,свідоцтва,про середню освіту і тд це само собою Але мені хтось казав що якись документ треба роздрукувати,що приходив на електрону пошту при подачі на програму CUAET Підкажіть будь ласка🙏🏻 Шукала в групі , але дуже багато повідомлень і не можу знайти
-
Усім привіт. Прилітаємо завтра з хлопцем у Калгарі,склалися обставини так ,що мусили терміново купувати квитки і житло поки не вдалося знайти. Будемо дуже вдячні ,якщо хтось зможе нам допомогти на 10 днів з проживанням ) Хлопець дуже смачно готує,а я можу допомагати по дому наприклад )
-
Шановна громадо. Допоможіть мені зрозуміти про школи. Дитина в Україні навчалася в 3 класі, тут її в який клас призначать? Я вже зрозуміла, що елементарі школи позначаються К (цифра), але не можу зрощуміти чому цифри різні. Для 8-9 років це яка школа? Безмежно дякую.
-
Вам потрібен хост? Чи житло термінове на оренду ?
-
Так ,ми знаємо ,дякую
-
Я зараз гляну ,дякую )
-
Тут вище десь кидали люди що квартира є однушка в центрі міста
-
Нам потрібен хост допоки не знайдемо житло на оренду. Лендлорди назначають дату перегляду ,але атк як ми в інший провінції і завтра лише прилітаємо то складно знайти житло на постійну оренду. Але за перегляд житла на неділю вже домовилися
-
#rent
-
Это не проблема, это изначально непроработанный вопрос. А "слухи" делают недоблогеры ради хайпа и подписоты, что нас, мягко говоря, злит. Особенно когда несут откровенную ахинею в массы
-
Тоже изначальная ошибка. Работу за год ты можешь поменять несколько раз, а переезд это долго, дорого и достаточно нервно, потому что барохлом обрастаешь быстро. Я в дом завез два полных 12 футовых буса, как потом потенциально переезжать - я даже думать не хочу