UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам розмір кінг у користуванні був менше року Ціна 80 дол
-
Всім привіт 🙋♀️. З першого лютого буде вільна 2-ох кімната квартира в хорошому районі McKenzie Towne SE.Calgary. ‼️Контракт переробляється на вас !💯Ви не будете жити до кінця дії нашого договору це важливо✅ Ціна дуже приємна 1700$$$. Включаючи всі комунальні послуги крім світла та інтернету 😜. Також є підземна парковка 🅿️ яка в ходить ціну квартири. Пральна і сушильна машинка в квартирі☑️ В піші доступності 5хв всі магазини накупна зона і інші сервіси такі як банк 🏦 і т.д. Якщо цікавить пишіть в приватні повідомлення скину відео і фото квартири .Так як ми тут проживаємо фото немаю без меблів і речей. Буду рада відповісти на всі ваші запитання 🙋♀️ які вас цікавлять😄☺️🫵🙂🙂🙂. ❌Власники хочуть людей без домашніх улюбленців 😌.
-
Проблема не столько в российском паспорте, сколько в том, что программа закрыта. Теперь только на общих основаниях. Попробовать можно У моего мужа виза cuaet вклеена в российский паспорт. Лично знаю пару с ребенком, у которых у всех визы в ру паспорт вклеена Насколько я знаю по чатам, главное загран получить на материке, с крымским проблемы могут быть
-
Добро дня . Підскажіть будьласка , нещодавно приїхав до Калгері по cuet, дали ворк-перміт , і сьогодні проходив медогляд заплативши 220 лікарю , 110 аналізи , 80 ренген. Питання: Чи можна повернути ці гроші або хотяб частину?Дякую)
-
Порекомендуйте пожалуйста хорошего репетитора английского языка готового заниматься с двумя взрослыми на дому ( Даунтаун ) 3 раза в неделю по 1 часу. Спасибо
-
Продам wifi/ethernet репітор 5G все працює добре є 2.4g/5g швидкість вайфаю/інету добра.T2T 0G7 20Cad
-
Скажите, кто в курсе из нашей группы: у отца вклеена виза Cuaet, но он еще ни разу не был в Канаде, в марте если он приедет ему дадут документы, типо work permit, ну а самое главное мед страховку?
-
Кому поднять настроение?
-
Кому поднять настроение?
-
Кому поднять настроение?
-
Бенефиты или мед страховка?
-
Набор ключей 20$