UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Смотрят чтобы ваша зарплата была не ниже минимальной по вашей должности, не просто на минимальную по провинции, например в какой-то должности минимальная зарплата стартует с 18 или 19 $ а просто минималка по Альберте 15 вроде! Вот и надо чтобы было например 18 или 19$! Вам надо знать с какой ставки стартует ваша должность , не средняя а именно старт!
-
Вакансія: Помічник електрика Ми пропонуємо: • Стартова зарплата: 23$ на годину. • Навчання на місці — ми всьому навчимо. • Робота в дружньому колективі з можливістю професійного розвитку. Обов’язки: • Чистка кабелів. • Замішування епоксидної смоли. • Виконання інструкцій супервайзера. • Дотримання правил безпеки. Вимоги: • Розмовна англійська – розуміння інструкцій і комунікація з колегами. • Готовність до фізичної роботи та навчання. • Досвід роботи вітається, але не є обов’язковим. Ми цінуємо: • Уважність до деталей. • Відповідальність і бажання вчитися. Якщо зацікавлені, надсилайте резюме в приватні повідомлення. Приєднуйтесь до нашої команди вже сьогодні!
-
ну раз уж мы хвастаемся)
-
Доброго вечора! Шукаю роботу майстром по ламінуванню брів та вій. Можливо в групі є люди, які працюють в салонах і знають про вільні вакансії. Вдячна за будь-яку інформацію.
-
Ща я приду домой и посмотрю
-
Добрый вечер Ищу работу поваром в семье. Если знаете людей кому нужен человек, буду благодарен за информацию.
-
Ты все деламейны ловил что ли?)) Я всегда этот квест пропускал
-
Позор