UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам матеріал для роботи з нігтями 3 з них не були у використанні взагалі 15 доларів нові 10 доларів за відкриті Забирати в Даунтауні
-
Продам книги: 1. Щиголь- 15$ 2. Що з тобою сталося 20$ Забирати в Дуантауні
-
@pers0nazh
-
Дякую
-
Я подавалась по провінційній програмі в березні 2023. Мою аплікацію (1 особа) розглядали майже 1.5 роки. Мабуть попала на якогось любителя розглядати 🙄 та щє й після рішення в них зайняло майже 2 місяці надіслати мені пр картку.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, чи робив хтось SiN дитині? Коли ми з чоловіком робили собі, нам сказали, що на дитину не видають, так як у нього статус Visitor… чи є в когось практична інформація з цього приводу? Дякую
-
Це федеральний этап?
-
Добрий вечір. В кого страхова машини Co-operators, скільки у вас стоїть Body Injury Liability ? Бо нам сьогодні поставили 2млн і мені цікаво яку мінімальну можна поставити
-
Доброї ночі панове. Намагалась відкрити IRCC account, і чесно кажучи забула відповіді на питання. Мене заблокувало. Відкрила інший . Намагаюсь прикріпити інформацію зі старого і чомусь не виходить. Чи стикався хтось з таким. Читала що можна підтянути все що будо в старому до нового. Щиро вдячна.
-
55$
-
Привіт, шукаю роботу на вихідні. Є авто та хороша англійська. Розгляну всі пропозиції, окрім скаму-пошуку помічника.
-
Пані Міллер, тільки це не для розділу податки