UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
👍🏼👍🏼👍🏼
-
Дякую 🙏🏼
-
В Европе четко с весом. Скажут доплатить. У каждого свои правила. Вплоть до штрафа в 60 евро за лишний вес. Пакет нельзя, если билетом не предусмотрено. Но есть билеты, где можно за доплату докупить ещё 1 багаж или сумку. Хотя есть уникумы, которые покупают пакет в дутти фри и лишнее провозят в этом пакете. Но я бы не рисковала, могут чек проверить. Посмотрите что в билете. И посмотрите исключения, что можно дополнительно провозить бесплатно. 3 кг.... Не так много. Надевайте на себя, что тяжелее, более легкое положите в чемодан, можете надеть 2 свитера, это не запрещено
-
Ми без тварин шукали. Сконтактував десь 40, відповіли хоча б щось 9, домовились про перегляд пяти, подивились тільки три (не по нашій вині), а домовились тільки з одними. Ще один потім через два тижні телефонував показати, але було неактуально. Інгліш адвансед, робота була, виписка з банку була
-
Хто летів через Лісабон , якщо по Европі в білеті 20 кг , а далі в Канаду 23 . Чи лояльно до цього відносяться і як взагалі з перевесом ? Чи требують доплату за кг і чи будуть претензії якщо в ручній поклажі ще пакет буде
-
Доброго дня , чи заповнювали ви перед перельотом якісь додаткові документи ? Наприклад в додатку arriveCan ?
-
Школи там дійсно не всі
-
Вітаю! я трансплантований, цікавить інформація сприводу обстежень, та імуносупресій. як їх отримують в Калгарі
-
На ютубі є
-
Смотря в якому убері. На доставку хавки і пасажирів різні вимоги
-
Я летів. Ночували в готелі поряд. Рекомендую Ренесанс, він прямо через дорогу від терміналу. Ті що далі готелі на 50 баксів дешевше - треба просинатись на 2 години раніше, і пішки допхатись буде проблема (хоча виглядає не так далеко). Тачки для вантажу є, бесплатні, стрять між ренесансом і терміналом, АЛЕ їх може не бути (бо було всього дві коли я брав), якщо перед вами всі поїхали, і треба буде гінця знайти тачку по території терміналу. Якщо гінця нема (самі летите), то то проблема
-
Вітаю всіх! Маю питання до автомеханіків: Зараз я працюю в Польщі електромеханіком легкових і вантажних автомобілів. Хочу приїхати до Калгарі і продовжити кар'єру. Чи можливо знайти роботу і влаштуватися механіком? Чи обов'язково потрібна ліцензія? Як її отримати?
-
Доброго ранку. Допоможіть будь ласка з таким питанням, заповнюю форму для отримання листа від соціального працівника. Тут треба вказати номер телефону, канадського ще не маю, чи можу я вказати свій український?
-
Теж цікаво, краще міняти в Канаді чи краще заздалегідь в Європі?